Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Montör /tekniker

Nord AB, Servicebolaget · Luleå · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Junior montör /tekniker i din ansökan

Vi söker dig som vill komma ut på arbetsmarknaden efter skolan. Du bör ha någon form av teknisk utbildning. Elektriker, styr och regler, kyla, VVS, flygteknikprogrammet.

Det är meriterande om du har ett intresse av teknik och har erfarenhet av att skruva i saker sen tidigare. För att trivas i rollen gillar du att vara ute hos kund, trivs att arbeta både självständigt och i grupp och förstår vikten av att arbeta serviceinriktat och kundorienterat. Körkort är ett krav för att just du skall kunna söka tjänsten. Internutbildning ingår i tjänsten.

Vem är du som söker jobbet?

Kille som tjej är välkommen att söka.


Om oss

Servicebolaget Nord AB grundades 1987 i Luleå och har utvecklats från att vara ett lokalt företag till att bli ett av Norrlands ledande företag inom försäljning, installation och service av restaurang- och storköksutrustning, kök och vitvaror, pumpar och tvättstugor.

Vår vision är att vi ska vara det självklara alternativet för bygg- och fastighetsbolag, kommuner och landsting samt kommersiella aktörer med att leverera varor och tjänster med spetsteknologi.

Servicebolaget Nord är franchisetagare för köks- och vitvarubutiken Electrolux Home i Luleå och Electrolux Home företagsförsäljning samt ”märkesinstallatör” för Electrolux Centrala Bygg.

Miljö och kvalitet

Servicebolaget Nord AB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO14001.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nord AB, Servicebolaget

Placering

Luleå

Kontaktperson

Servicebolaget Nord AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Junior montör /tekniker i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons