Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Materialdesigner till försvarsindustrin i Karlskrona

Junior Materialdesigner till försvarsindustrin i Karlskrona

Friday · Karlskrona · Ansök senast 30 juni (46 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du en teknisk bakgrund och ett extra intresse inom material? Vill du vara en del av ett företag som arbetar för Sveriges säkerhet där du med dina ingenjörskunskaper får vara med på resan att utveckla nästa generations teknik inom det marina? Då är rollen som Materialdesigner passande för dig - läs vidare och ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN:

Vi söker en junior Materialdesigner till vår kund som arbetar inom försvarsindustrin i Karlskrona. I rollen som Materialdesigner kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i teamet där du bland annat stöttar Konstruktörerna och Beräkningsingenjörerna i det dagliga arbetet med din expertkompetens inom material. Då bolaget bygger ihop materialet själva är det en lång process som är uppdelad i olika faser. Du kommer bland annat ta fram materialdata som ligger till grund till hur processen fortlöper i projektet. Då det är en produktionsnära roll där du som Materialdesigner kommer arbeta en del i bolagets labb förutsätter det att du som person gillar att arbeta med händer i kombination med att vistas i kontorsmiljön.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en civilingenjörsexamen inom maskin, teknisk nanovetenskap eller liknande.
  • Valt att rikta din utbildning inom material.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Det är inget krav med ses som meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare och/eller erfarenhet från försvarsindustrin.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: 

  • Kommunikativ (som Materialdesigner har du många kontaktytor där samarbete är a och o)
  • Flexibel (du behöver kunna anpassa dig till den miljön du arbetar i där ena dagen kan vara nere i labbet och andra dagen på kontoret)
  • Nyfiken (för att ständigt uppdatera dig om nya riktlinjer och procedurer)
ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt.
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
  • Placering: Karlskrona.
  • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se.
  • Lön: Marknadsmässig.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Friday

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Friday Väst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons