Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior järnvägsingenjör till Malmö, Helsingborg eller Kristianstad

Junior järnvägsingenjör till Malmö, Helsingborg eller Kristianstad

SYSTRA AB Malmö · Malmö · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10’000 anställda runt om i världen. Nu behöver vi utöka vår järnvägssektion i syd och söker i samband med det en junior järnvägsingenjör!

Om jobbet

Som junior järnvägsingenjör hos oss på SYSTRA får du möjlighet att engagera dig i spännande projekt där du till största del arbetar disciplinövergripande. Du ges även möjlighet att fördjupa dig inom en specifik disciplin med en mindre mängd direkt projekteringsarbete. Som junior järnvägsingenjör kommer du att tilldelas en mentor som stöttar dig i arbetet samtidigt som du driver din egen professionella utveckling framåt.

Du kommer arbeta tillsammans med vårt härliga gäng i antingen Malmö, Helsingborg eller Kristianstad samt samarbeta digitalt med våra övriga kollegor från våra andra orter i Sverige men också internationellt. Resor förekommer i tjänsten.

Vem är du

Vi söker dig med en högskole- eller civilingenjörsexamen med järnvägsinriktning. Du är systemstark, känner dig bekväm med office- paketets alla delar samt behärskar både det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Som person tror vi att du har ett stort teknikintresse, håller dig uppdaterad inom området och vill lära nytt. Du tar gärna initiativ, tror på dina idéer och kommer gärna med förslag till nya arbetssätt. Du har god problemlösningsförmåga och intresserar dig för alternativa lösningar samt omgivningens kunskaper inom området. Vidare har du god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs i arbete tillsammans med andra. 

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Vårt erbjudande

Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med verksamhet i över 80 länder. 

Du kommer att ingå i affärsområdet HSL/MRT/LRT (High speed line, Metro transit och Light rail transit). Det är ett mindre affärsområde som omfattar cirka 20 personer i Sverige och leder de större uppdragen (Ostlänken och tunnel genom Kolmården) på SYSTRA AB. Detta innebär att vi är ett tätt sammansvetsat team med flexibla och varierande arbetsuppgifter.

Om SYSTRA

Med våra 10’000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och

bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.

Med närmare 800 medarbetare på SYSTRA AB, erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur. Självklart har vi kollektivavtal. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Mer information lämnas av

Sven Assarsson, Regionchef Syd (Höghastighetsjärnväg, tunnelbana och spårväg)

070- 349 60 23

sassarsson@systra.com


Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA

076 – 003 63 72

jekman@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SYSTRA AB Malmö

Placering

Malmö

Kontaktperson

SYSTRA AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons