Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Byer

E-commerce Recruit Nordic AB · Malmö · Ansök senast 30 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

John Henric är ett framgångsrikt bolag inom herrmode med motto att vara ”leading in affordable luxury”. Det gör de genom att sälja produkter med hög kvalitet utan mellanhänder. Bolaget grundades 2008 av John och Nicklas och kännetecknas av stark entreprenörsanda och resultatfokus. Under senaste åren har de genomgått en kraftig expansion och omsätter nu årligen 200 MSEK. Bolaget säljer via egen e-handel över stora delar av världen samt i sina 10 fysiska butiker placerade i Sverige.

I april 2022 investerade det svenska riskkapitalbolaget eEquity i John Henric med målet att accelerera den globala tillväxtresan. eEquity fokuserar på tillväxtinvesteringar i bolag med digitala affärsmodeller och bland de nuvarande innehaven återfinns NA-KD, iDeal of Sweden, Chimi Eyewear, Aim’n och Gordon Delivery.

Om tjänsten

I rollen som junior inköpare blir du en viktig del av den fortsatta tillväxtresan. Med fokus på det operativa arbetet kommer du att vara den som hanterar den dagliga inköpsfunktionen genom att upprätta inköpsorder och övervakar leveranser för att säkerställa ett uppdaterat och aktuellt sortiment. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Hantering av löpande inköp och underhåll av avtal
  • Säkerställa att sortimentet driver försäljning
  • Kontinuerligt hanterar administration
  • Arbetar med precision mot deadline utan att tumma på kvalité
  • Uppföljning, prognostisering och rapportering
  • Nära samarbete med övriga avdelningar för att säkerställa ett smidigt inköpsflöde
  • Bidragande i effektivisering av inköpsprocesser
Din bakgrund

För rollen har du en relevant eftergymnasial utbildning fokuserad mot inköp. Du har 1-2 år erfarenhet från roller som inköpsassistent eller liknande, gärna inom textil / mode och har en god förståelse för den operativa inköpsprocessen. Som junior inköpare på John Henric förväntas du vara en lagspelare med god förmåga att följa upp och analysera ditt eget arbete och är van vid att arbeta i en större och/ eller snabbrörlig verksamhet med högt tempo. Du trivs med att hantera både administrativa och operativa uppgifter, är tydlig i din kommunikation och bekväm med att bolla parallella aktiviteter. I övrigt ser vi gärna att du har;

  • 1-2 års erfarenhet inom inköp, modebranchen är starkt meriterande
  • Erfarenhet av orderläggning och inköpsplanering
  • Arbetat med avrop och säsongsbetonade variationer
  • Erfarenhet av att arbeta med inköp där leverantörer befinner sig internationellt
  • Kommunikativ och effektiv teamspelare
  • God kunskap och förståelse för Excel
  • Flytande engelska i tal och skrift
John Henric erbjuder dig

Du blir en nyckelaktör i ett växande företag där ditt bidrag verkligen gör skillnad. Varierande arbetsuppgifter utmanar och utvecklar din kompetens, och du får möjlighet att vara med och forma och utveckla John Henric's inköpsfunktion i en dynamisk arbetsmiljö där snabba beslut och flexibilitet är centrala element. Du ansluter till ett ungt, modernt och framgångsrikt bolag där du får vara med på en resa i expansiv fas. Du blir en del av ett team med framåtlutat mindset som alla skapar framgång genom varandra.

Placering & start

Tjänsten är placerad i toppmoderna och nybyggda ”The Corner” Malmö, Hyllie med Hylliestation runt knuten. Tillsättning sker enligt överenskommelse, gärna snarast.

Kontakt & ansökan

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Zophia Karlsson på zophia@ecommercerecruit.se

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

E-commerce Recruit Nordic AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

E-commerce Recruit Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons