Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba som Account Manager

Talent & Partner AB · Stockholm · Ansök senast 3 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Missa inte denna möjlighet...

Bli Hjärnan Bakom Shoppingbesluten - Gör Karriär med Skratt och Glädje!

Vill du vara en hjälte i online-shoppingens sista äventyr? Är du redo för skratt, utveckling och kul på jobbet? Då är det dags att bli en del av vårt galna gäng på vårt Stockholmskontor!

Vem Är Vi:

Vi är som en digital cirkus av genialitet, Nordens sjungande och dansande jämförelsehjältar! Med över 250 entusiastiska hjärnor och ägandeskap av den prestigefyllda norska mediekoncernen Schibsted, är vi störst i Norden och vägleder konsumenter till smart onlineshopping på inte mindre än sju marknader!

Rollen Som Account Manager:

Här är du stjärnan i showen när det gäller online-shoppingens storslagna final. I denna episka roll arbetar du med våra VIP-kunder och förväntas inte bara hålla tempot uppe utan även leverera professionell rådgivning om hur de kan krydda sina shoppingäventyr. Från prospektering till att stänga affären och sätta scenen för kundens e-handelsframtid, kommer du att vara hjälten som gör skillnaden.

Om Dig:

Vi letar efter en stjärna med erfarenhet av uppsökande försäljning och en passion för att utvecklas vidare. Dina magiska förmågor inom kommunikation på svenska och engelska är dina främsta verktyg. Kunskaper i ytterligare nordiska språk är som glitter på kakan, men inget måste.

Vi är ett tight team och letar därför efter någon som inte bara har skarpa färdigheter utan också rätt personlighet. Vi älskar lagspelare, entusiaster som tar egna initiativ och gillar att knyta nya kontakter. Men framför allt, vi söker efter en person med humor och ödmjukhet, någon som har fötterna på jorden och huvudet i molnen!

Vad Vi Erbjuder:

En hisnande arbetsmiljö med skratt och högt i tak för framåtskridande.

Familjär stämning och öppenhet på kontoret - vi är som en galen, kärleksfull familj.

Gemensamma luncher och möjligheter till gemensam träning - tänk på det som vår dagliga träningsnummer.

En chans att vara en superstjärna i Norden's mest respekterade online-shoppingshow.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Talent & Partner AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Talent & Partner AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons