Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba på gästavdelningen på ett av Sveriges roligaste filmjobb

Jobba på gästavdelningen på ett av Sveriges roligaste filmjobb

Stockholms Filmfestival AB · Stockholm · Ansök senast 1 juni (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tjänst i ämnesraden i din ansökan

Om jobbet

Stockholms filmfestival startade 1990 och är idag ett av Nordens största kulturevenemang. Att jobba på Stockholms filmfestival innebär att ta del av en fartfylld kulturorganisation med ett brett kontaktnät inom både svensk och internationell filmbransch.

Du som söker till oss bör ha en känsla för organisatoriskt arbete, vara stresstålig, flexibel, ha lätt för att samarbeta, klara av att arbeta med flera saker samtidigt och såklart, älska film!

Meriterande för alla tjänster är om du har läst filmvetenskap och kan fler språk.

Skicka in personligt brev + CV till: rekrytering@stockholmfilmfestival.se. Skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 1 juni. Rekrytering sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Jobbperioden pågår under hösten 2024 med viss variation beroende på vilken tjänst du söker. Exakta datum informeras om under rekryteringsprocessens gång.

Om rollerna:

Gästavdelningen bjuder in filmskapare från hela världen, bokar resor, hotellrum och kommunicerar med distributörer. Avdelningen ansvarar för gästernas vistelse i Stockholm och all logistik kring varje enskild gäst.

Gästansvarig (säsongsanställning, sep-nov)

Du har tidigare vana av servicearbete, helst inom hotell- eller resebranschen, och fallenhet för logistik. Du är duktig på att hantera personal såväl som krävande gäster, och är en van problemlösare. Stresstålig, organisatorisk, utåtriktad och flexibel är ord som passar in på dig. Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, ytterligare språk är ett plus.

Gästkoordinator (säsongsanställning, sep-nov)

Du gillar administration och schemaläggning, är organisatorisk samt har god servicevana. Starkt meriterande om du har vana från rese- och hotellbranschen och erfarenhet av logistikarbete. Du kommunicerar obehindrat på engelska samt svenska, ytterligare språk är ett plus.

Distributions- och trafikkoordinator

Distributionsansvarige ansvarar för distributionen av programtidningar, rekrytering och koordinering av ett 10-tal chaufförer, arbetsledning samt ansvar för festivalens bilar. Du jobbar tätt ihop med projektledaren för att hela distributionskedjan ska fungera smidigt, och tätt med gästchefen för planering av gästkörningar. Du är en ”doer”, och gillar att vara på språng, men har också en organiserad och välstrukturerad ådra.

Den vi söker är stresstålig, flexibel, en problemlösare, duktig på att handleda och schemalägga personal. B-körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholms Filmfestival AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Stockholms Filmfestival AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tjänst i ämnesraden i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons