Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba med Sello för en e-handel inom dammode!

Jobba med Sello för en e-handel inom dammode!

New Terms AB · · Ansök senast 18 maj (17 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Är du Sello-proffset vi söker? Vi är på jakt efter någon med erfarenhet av produktadministration och drift av e-handelsverksamhet i Sello. Om du dessutom har ett brinnande intresse för dammode, vill vi definitivt veta mer om dig!


Om uppdragsgivaren

Uppdragsgivaren är ett svenskt välkänt varumärke inom dammode, kända för sina tidlösa dammodeller. De söker nu en konsult som ska administrera produktartiklar i syfte att öka försäljning i marknadsplatser där deras produkter publiceras. Om du drömmer om att arbeta med ett klassiskt svenskt klädmärke är detta rätt tillfälle för dig!



Om uppdraget

I detta uppdrag kommer du huvudsakligen att ansvara för att administrera och hantera artiklar på Sello, förbereda dem för publicering på de marknadsplatser som e-handelsföretaget använder. Detta kräver att du noggrant kontrollerar att all produktinformation och bilder är korrekta. När kunder utför köp marknadsplatserna är det du som tar emot ordrarna och hanterar dessa i Sello. Du kommer även att behöva felsöka och eventuellt korrigera befintliga artiklar, vilket kan innefatta prisjusteringar eller uppdateringar av produktinformation.



Placering och omfattning

För detta uppdrag föredrar vi att du bor i Borås, men det finns möjligheter att arbeta på distans, så tveka inte att ansöka oavsett var du är bosatt. Omfattning och längd på uppdraget kommer att överenskommas vid senare tillfälle.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i detta uppdrag är det avgörande att du tidigare har arbetat med liknande uppgifter i Sello. Du bör även ha erfarenhet av att berika och förbättra produktinformation, samt av att analysera försäljningsdata, samla in KPI:er och agera på dessa. Personligen är det viktigt att du är noggrann, analytisk och kapabel att arbeta självständigt.



Arbetsuppgifter innefattar

  • Importera produktdata, skapa och hantera artikelistningar i Sello. Det är viktigt att informationen är tydlig och korrekt.
  • Ta emot och hantera ordrar i Sello.
  • Felsökning och korrigering av befintliga artiklar på plattformen.
  • Regelbundet samla in och analysera data för att utvärdera produktens prestanda på marknadsplatser.



Krav och meriter

  • En avklarad utbildning inom e-commerce, digital marknadsföring, ekonomi eller motsvarande utbildning.
  • Utmärkt kommunikationsförmåga i svenska och engelska.
  • Dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i marknadsplatsen Sello.
  • Förmåga att jobba strukturerat, ha god planeringsförmåga och vara van vid att arbeta mot deadlines.
  • Erfarenhet av daglig drift av e-handelsverksamhet.
  • Förmåga att analysera och agera på relevanta KPI:er.
  • Erfarenhet av samarbete med interna partners.



Ansökan

För att kunna ansöka till Jappas uppdrag behöver du skapa en konsultprofil i vår plattform och sedan skicka in din ansökan. Genom att göra detta blir din kompetens även synlig för andra uppdragsgivare som letar efter e-handelskonsulter inför framtida uppdrag. Lägg ner 10-15 minuter på att skapa din konsultprofil idag för att vara i spel för spännande e-handelsprojekt.

Sista ansökningsdagen för detta uppdrag är 2024-05-30.


Tveka inte att skicka frågor till makda.joseph@jappa.jobs om du har frågor om uppdraget.


****************************************************************


Om Jappa

För e‑handelsföretag är det inte alltid lätt att hitta rätt kompetens när det behövs som mest. Men med Jappa blir det enkelt. Genom att använda vår plattform kan e‑handelsföretag söka bland ett brett utbud av kvalificerade e‑handelskonsulter och hitta den perfekta lösningen för sina behov, om det så är långsiktiga eller kortsiktiga uppdrag men också för rekrytering.

Jappa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder konsulter som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

New Terms AB

Kontaktperson

New Terms AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons