Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba med PIM för en populär apotekskedja!

New Terms AB · Stockholm · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Vi söker en erfaren konsult med specialisering inom PIM (product information management) för ett spännande e-handelsprojekt! Din uppdragsgivare blir en populär apotekskedja som erbjuder deras kunder ett brett sortiment inom bland annat hudvård- och skönhetsprodukter, hälsa & livsstil och mycket mer. Din roll kommer att vara central för att säkerställa hög kvalitet och precision i produktinformationen för att optimera kundupplevelsen och öka försäljningen.



Om uppdragsgivaren:

Vår uppdragsgivare är en populär och omtyckt apotekskedja! Här vänder sig många konsumenter för att handla det senaste inom skönhet, hur- och hårvård samt hälsa- och livsstil. Älskar du att shoppa makeup- och skönhetsprodukter lite mer än du borde? Då vill vi definitivt veta mer om dig!



Om uppdraget:

Ett kritiskt element för alla e-handlare är produktinformation - att den är relevant och korrekt. E-handelsföretag som är seriösa med sitt PIM-arbete är också de vars processer flyter på bäst - deras konvertering ökar, returer minskar. Här kommer du in i bilden!


Uppdraget går ut på att komplettera kundens befintliga produktinformation. Ibland saknas det produktbilder eller produktattribut. Då blir det ditt uppdrag att söka i kundens databas eller att ta kontakt med kundens leverantörer för att komplettera informationen. Du kommer också att jobba med master data i Excel för att säkerställa att all produktinformation som går vidare till produktberikning är korrekt, enhetlig och uppdaterad i företagets system och databaser. Du bör även ha erfarenhet av att jobba med SEP- optimering av produkttexter sedan tidigare.

Vi letar efter dig med djupgående kunskap om PIM-systemet InRiver, samt förmåga att analysera och optimera produktdataflöden. Noggrannhet i detaljarbete och en stark problemlösningsförmåga är också avgörande för denna roll.


Placering och omfattning:

Detta är en utmärkt möjlighet för dig som vill stärka ditt CV inom e-handelsbranschen. Jobbet är på heltid med hybridupplägg, vilket betyder att du som sökande bör vara baserad i Stockholmsområdet för att kunna arbeta hos uppdragsgivaren halva veckan och vid upplärning. Uppdraget ska tillsättas omgående och fortgår till slutet av april. Intervjuer kommer att genomföras omgående.


Arbetsuppgifter innefattar:

  • Kontakt med leverantörer och sökning i företagets databaser efter produktinformation.
  • Hantering av produktinformation i PIM- system och Excel.
  • Skapa sökordsoptimerade produkttexter.
  • Lättare bildredigering.
  • Publicering av content.


Krav och meriterande kunskaper:

  • Goda kommunikationskunskaper. Du behöver även röra dig obehindrat på svenska och engelska.
  • Erfarenhet av att jobba med produktinformation inom e-handel.
  • Erfarenhet inom text(SEO) och bildoptimering.
  • Erfarenhet av att jobba i PIM-systemet InRiver.
  • Goda kunskaper i MS Excel.
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, e-handel eller digital marknadsföring.
  • Det är absolut meriterande om du har ett intresse för hudvård- och skönhetsprodukter.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med och påverka kundens tillväxt och framgång. Om du är en driven och entusiastisk person med erfarenhet inom e-handel, ser vi fram emot att höra från dig. Ansök idag!

OBS! För att kunna ansöka till Jappas uppdrag behöver du skapa en konsultprofil i vår plattform. Genom att göra detta blir din kompetens synlig för uppdragsgivare som letar efter e-handelskonsulter för kommande uppdrag. Lägg ner 10-15 minuter på att skapa din konsultprofil idag för att vara i spel för spännande e-handelsprojekt!

*************************************************************************


Jappa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder personal som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter.

#JobbJustNu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

New Terms AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

New Terms AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons