Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba extra med produktinformation och etikettdesign!

Jobba extra med produktinformation och etikettdesign!

New Terms AB · Göteborg · Ansök senast 6 juni (18 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Pitch för uppdraget!

Letar du efter ett deltidsuppdrag som du kan sköta parallellt med annat arbete eller studier? Har du kunskaper inom design och grundläggande kunskaper av databashantering? Då har vi något för dig! Vår uppdragsgivare inom industribranschen söker en konsult med erfarenhet av etikettdesign och databashantering för ett flexibelt deltidsuppdrag.



Om uppdragsgivaren

Uppdragsgivaren, som är en producent av smörjmedel för företag inom teknik och industri, tillverkar och distribuerar sitt sortiment till företag över hela Norden. Nu behöver de din assistans för att säkerställa att etiketteringen på deras produkter är korrekt och uppfyller alla standardkrav!



Om uppdraget

Som etikettdesigner kommer din huvuduppgift vara att säkerställa att all information på etiketterna är korrekt och redo för tryck. Detta innefattar hantering av etikettdata i Excel-masterfiler, samt exportering av filer efter gjorda ändringar. När nya produkter introduceras måste dessa också läggas in och hanteras i masterfilerna. Du blir även ansvarig för att upprätthålla kommunikationen med uppdragsgivarens tryckeri för att garantera att de erhåller korrekt information om hur etiketterna ska produceras, vilket är avgörande för att de ska kunna skickas vidare till leverantör.

Placering och omfattning

Uppdraget är på hybrid och utgår från Göteborg. Du behöver vara bosatt i Göteborg med omnejd för att kunna infinna dig på uppdragsgivarens arbetsplats vid behov. Omfattning är ca 10-15 timmar per månad med tillsättning omgående.


Vem är du?

För att lyckas i detta uppdrag är det avgörande att du är mycket noggrann och detaljorienterad, eftersom korrektheten av informationen på etiketterna är essentiell. Du måste också vara självgående och mån om att hålla deadlines. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i antingen Codesoft eller barcode, erfarenhet av databashantering är starkt meriterande. Uppdraget lämpar sig för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning


Arbetsuppgifter innefattar

  • Uppdatera, filtrera och korrigera etikettinformation i masterfiler.
  • Kontakt med tryckeriet för att tillhandahålla korrekt information om produktion av etiketter.
  • Samordning med interna partners och externa leverantörer för att säkerställa att produktinformationen är aktuell.



Krav och meriter

  • En avklarad utbildning inom e-commerce, grafisk design, databas hantering eller motsvarande utbildning.
  • Utmärkt kommunikationsförmåga i svenska och engelska.
  • Dokmenterad erfarenhet av arbete i Codesoft eller Barcode.
  • Grundläggande kunskap i MS Access och MS Excel.
  • Grundläggande förståelse av databashantering.
  • Förmåga att jobba strukturerat, ha god planeringsförmåga och vara van vid att arbeta mot deadlines.



Ansökan

För att kunna ansöka till Jappas uppdrag behöver du skapa en konsultprofil i vår plattform och sedan skicka in din ansökan. Genom att göra detta blir din kompetens även synlig för andra uppdragsgivare som letar efter e-handelskonsulter inför framtida uppdrag. Lägg ner 10-15 minuter på att skapa din konsultprofil idag för att vara i spel för spännande e-handelsprojekt!

Sista ansökningsdagen för detta uppdrag är 2024-05-30


****************************************************************


Om Jappa

För e‑handelsföretag är det inte alltid lätt att hitta rätt kompetens när det behövs som mest. Men med Jappa blir det enkelt. Genom att använda vår plattform kan e‑handelsföretag söka bland ett brett utbud av kvalificerade e‑handelskonsulter och hitta den perfekta lösningen för sina behov, om det så är långsiktiga eller kortsiktiga uppdrag men också för rekrytering.


Jappa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder konsulter som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

New Terms AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

New Terms AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons