Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobb för dig som vill bli eller är elektronikmontör!

Jobb för dig som vill bli eller är elektronikmontör!

Add-Up Bemanning AB · Jönköping · Ansök senast 3 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Detta jobb är för dig som gillar att skruva, montera och som har grundläggande elkännedom och vill jobba i en roll där du kan driva ett monteringsarbete tillsammans med ett par medarbetare.

Du behöver inte vara elektriker med behörigheter med ska ha lägst gymnasieutbildning inom el för att utföra jobbet då du under anställningen kommer att bli utbildad och upplärd inom området. 

Du kommer jobba på golvet och ha ett tätt samarbete med projektledare på företaget. Ett mycket spännande arbete med fokus på återvinning och hållbarhet. 

För dig är det viktigt med ordning och reda när du arbetar för att monteringen ska vara så effektiv som möjligt och då arbetet ibland innefattar montering av små detaljer. 
Vi tror att du är allmänt händig och har troligtvis gjort en del renoveringar, mekat eller liknande och har några års arbetslivserfarenhet i ryggen och förstår att ha respekt för el. 

Du gillar att vara en del av ett arbetslag med god stämning och samarbete så personliga egenskaper värdesätts och väger tungt i denna rekrytering. Du kommer jobba dagtid och heltid.

Körkort är ett krav. Tillsättning sker löpande och start enligt överenskommelse.

För att få veta mer så ta kontakt med Mia 0709495012 eller Johan 0705710642 på telefon.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Add-Up Bemanning AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Add-Up Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons