Jobbsafari är en del avschibsted logo

Javautvecklare till Tietoevry Care

Procruitment · Uppsala · Ansök senast 21 sep. (145 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du bidra till att forma framtidens digitala samhälle med fokus på vård och omsorg?

Sveriges regioner och kommuner är nu mitt uppe i ett omställningsarbete för att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter inom vård och omsorg. Tietoevry Care och deras konsultteam erbjuder kunder stöd inom en rad olika områden för invånarens, patientens och vårdgivarens behov av säkra och tillgängliga produkter och tjänster. De ser ett ökat behov av sina tjänster och söker nu Javautvecklare som kan vara med och föra digitaliseringen framåt.

Om tjänstenI rollen som Javautvecklare kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta lösningar och applikationer åt deras kunder i samråd med arkitekter, andra utvecklare, testare och projektledare. Teamet har ett nära samarbete och delar kontinuerligt erfarenheter och kunskaper med varandra.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

  • Analysera och utreda kundens behov
  • Vara med och ta fram behovsspecifik arkitektur och lösningar
  • Utveckla och testa applikationer

Kunderna finns över hela Sverige men teamet du kommer att tillhöra är baserat i Uppsala och mycket av arbetet går att göra på distans. Tietoevry har en hybrid arbetsmodell som en del av deras kultur och sätt att arbeta. Resor kan komma att ingå i arbetet.

Vi söker dig som:

  • Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper/erfarenheter förvärvade på annat sätt
  • Har lång erfarenhet av Java och relevanta ramverk och verktyg för Javautveckling
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska

Vi ser att du antingen är

  • Fullstackutvecklare med fokus på backend med ett intresse förvirtualiseringslösningar såsom Docker eller Kubernetes.
  • Fullstackutvecklare med fokus på frontendmed ett intresse för DevOps och hela kedjan vad gäller att koda, bygga och deploya applikationer.

Med deras stora kundfokus är det viktigt att du är serviceinriktad, social och är kommunikativ. Du är noggrann och har en god känsla för detaljer och kvalitet. Du förstår enhetens behov och tar självständigt ansvar för att uppgifterna blir utförda. Du trivs med att vara självgående och du arbetar proaktivt och prestigelöst.

Varför ska du börja arbeta hos Tietoevry som Javautvecklare?Dom arbetar i ett tight team med god stämning och utvecklar Sveriges hälso- och välfärdssystem till nya höjder. På ett stort företag som Tietoevry finns det goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och inom Tietoevry Care arbetar dom med många meningsfulla projekt som gör skillnad. De har en öppen kultur och är kända för en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. De erbjuder flexibilitet men har samtidigt en hög ambitionsnivå och var du arbetar är mindre viktigt än vad du levererar tillsammans med dina kollegor.

På Tietoevry finns nätverk för att lära, dela och diskutera olika ämnen relaterade till projekt- och programhantering. Domsträvar efter att bygga arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande. Du har möjlighet att vara delaktig i att skapa framtiden i en sektor som växer och utvecklas snabbt!

ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning:Heltid, tillsvidareStart: Hösten 2024Placeringsort:Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda tillÅrets Rekryteringsföretag (20-49 anställda)ochÅrets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelsernahär.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Procruitment

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Procruitment AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons