Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jail Baker söker dig!

Delin Svante · Hudiksvall · Ansök senast 6 juni (18 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ämne: jobbsök i din ansökan

Älskar du att vara social och träffa nya människor? Då har du kommit till rätt ställe! Hos Jail Baker söker vi nu efter nya medarbetare för uteförsäljning och andra dagliga sysslor.


Som en del av Jail Baker kommer du att ha möjlighet att arbeta i en dynamisk och stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik. Din huvudsakliga roll kommer att vara att möta och betjäna våra kunder med ett leende på läpparna och ge dem en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker oss.


Vi letar efter personer som är utåtriktade, flexibla, energiska och har en positiv attityd. Om du brinner för att arbeta med människor och älskar att vara en del av ett team, då är detta jobbet för dig!


Inga tidigare erfarenheter krävs, vi kommer att ge dig all nödvändig träning för att du ska kunna blomstra i din roll hos oss. Flexibilitet och förmågan att arbeta i ett högt tempo är viktiga egenskaper som vi värdesätter hos våra medarbetare.


Så om du är redo att ta steget in i en spännande och givande karriär inom uteförsäljning och dagliga sysslor, ansök nu för att bli en del av Jail Baker! Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa fantastiska upplevelser för våra kunder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Delin Svante

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

Delin, Svante

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ämne: jobbsök i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons