Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-tekniker till Uppsala!

Acely AB · Uppsala · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vår kund är belägen i Uppsala och söker nu en tekniker med Linuxkunskaper inom support och drift till deras team.

Rollen Detta är en roll för dig som trivs med att hjälpa andra, lösa problem och har ett stort tekniskt intresse. Du brinner för att supportera andra. Du gillar teknik och är orädd inför nya utmaningar. Du kommer ingå i ett team tillsammans med andra tekniker och hanterar inkommande ärenden och hanterar incidenter, felrapportering, felsökning och drift i bolagets interna Linuxmiljö.

Idag är teamet inom support/operations fyra personer och vår kund vill nu utöka teamet ytterligare. Teamet har hand om inkommande ärenden via telefon (som prioriteras 1 eller 2) och ärendehanteringssystem, där teamet tillsammans hjälps åt att lösa tekniska frågor. Dessutom får du möjligheten att vara delaktig i den daglig driften och utvecklingen av IT-miljön.

Din profil Som person är du kommunikativ, ödmjuk och hjälpsam. Din envishet och vilja att lära är något som värdesätts högt. Du har sannolikt erfarenhet från området sedan tidigare och med ditt genuina intresse för IT har du lätt för att sätta dig in i nya tekniker.

Du har;

  • Erfarenhet från support-/driftteknikerrollen
  • Kunskaper inom Linux, meriterande med kunskaper inom virtualisering och Windows
  • Erfarenhet av installation, konfiguration och uppgradering av mjukvara samt hårdvara

Övrig information Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Uppsala, med möjlighet att arbeta distans 2-3 dagar/vecka

Varje år ges du möjlighet att utbilda dig för vidareutveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering via Acely som rekryteringspartner. Urval sker löpande, och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du några frågor gällande tjänsten?  Tveka då inte att höra av dig till ansvarig rekryterare: Christoffer Sjöström, Talent Acquisition Manager, christoffer.sjostrom@acely.se

Om Acely Acely är ett bolag specialiserade på rekrytering, konsulter och kompetens inom IT och Tech. Med en kombination av våra egna konsulter, ett stort konsultnätverk och med kunden i fokus har vi sedan 2012 framgångsrikt hjälpt företag och organisationer med rekryterings- och konsulttjänster och utveckling för en digital värld.

Vi levererar kompetens och är en förstärkning i våra kunders organisation både för korta och långa uppdrag. Hos oss hittar ni kompetens inom IT-support, IT-infrastruktur, systemutveckling, digitalisering, ledning, organisations- och verksamhetsutveckling.

Vi jobbar i hela Sverige med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Stockholm. Vår framgång baseras på vår förmåga att erbjuda rätt kompetens vid rätt tillfälle för varje kunds verksamhet och behov. På Acely förenas vi alla i ett starkt fokus på kompetens, engagemang, kvalité och människor.

Vårt mål är att vara den självklara helhetsleverantören inom IT- och teknikkompetens.

Competence is our business!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Acely AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Acely AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons