Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT Systemtekniker

Gestamp Hardtech AB · Luleå · Ansök senast 12 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens IT Systemutvecklare i din ansökan

Gestamp är ett internationellt företag som jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Koncernen har verksamhet i drygt 20 länder och cirka 43 000 anställda.

I Luleå bedriver vi produktion samt forskning & utveckling, med sammanlagt cirka 280 medarbetare. Vi arbetar med kunder världen över i våra projekt och från vår produktion i Luleå levererar vi till den svenska fordonsindustrin samt ett antal ytterligare kunder, främst i Europa. Se även www.gestamphardtech.se

IT-systemtekniker

-Vi söker dig som vet vad VMware, Window services och veeam är.

Som IT-Systemtekniker hos oss arbetar du med utveckling, ger support och underhåller IT-miljön för verksamheten i Luleå. Vår IT-miljö är komplex och arbetsuppgifterna för IT-teamet är mycket varierande.

Arbetet består av datorer och nätverk. Du säkerställer att backup och lagring fungerar enligt plan. Driftsätter och konfigurerar IT-system och nätverk samt arbetar med inkomna supportärende av varierande sort. Installationer, drift av server och felsökning. Löpande förbättringar av processer, rutiner samt att kvalitetssäkra arbetet.

Ditt brinnande intresse för IT i kombination med hög servicekänsla är den viktigaste faktorn för att trivas i den här rollen. Därtill bred erfarenhet inom IT, då uppdragen varierar.

Du är en person som ser problem som en utmaning. Du arbetar metodiskt och strukturerat för att finna lösning på nya och gamla problem. Du är prestigelös, har lätt att samarbeta och har en serviceinriktad personlighet.

Vi söker dig med en IT-inriktad högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning samt några års erfarenheter inom nätverk och olika tekniker gällande det.

I arbetet har du ofta kontakt med kollegor inom koncernen vilket innebär att kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Vår verksamhet ligger på Storhedens industriområde i Luleå.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett högteknologiskt företag med gediget kunnande i branschen. Här kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling. Som företag vill vi skapa en kultur där alla trivs och känner tillhörighet. Våra ledord är respekt, säkerhet, ansvar och att kontinuerligt förbättra och skapa värde för kunder och företaget. Värderingarna genomsyrar vårt medarbetarskap och ledarskap.

Kontakta gärna IT-chef Mikael Hedlund tfn 073-6614535 för ytterligare information.

Din skriftliga ansökan med CV och personligt brev skickar Du till jobb@se.gestamp.com senast den 12 maj 2024.

Välkommen med din ansökan!

Företaget undanber sig att bli kontaktade av annonssäljare och rekryteringsföretag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gestamp Hardtech AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Gestamp Hardtech AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens IT Systemutvecklare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons