Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-rekryterare till konsultbolag

GOAT Accelerate · Stockholm · Ansök senast 15 sep. (141 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en erfaren och engagerad IT-rekryterareför att bli en del av vår kunds dynamiska team på ConsultingIT. Som IT-rekryterarekommer du att spela en avgörande roll i att attrahera och rekrytera talanger inom IT-branschen och säkerställa att vi har de bästa kompetenserna för att möta våra kunders behov. För att lyckas i denna roll behöver du gilla högt tempo och motiveras av att arbeta i en föränderlig miljö där vardagen bjuder på varierande arbetsuppgifter.

Genom att bygga starka relationer med både kandidater och teamet på ConsultingIT kommer du att vara en viktig länk som matchar rätt personer med rätt uppdrag och bidrar till att stärka vår position som en ledande aktör inom IT-konsultation

Om rollen

Är du en hejare på att hitta fantastiska människor? Vår kund behöver en skicklig IT-rekryterare som kan hitta trevliga och kompetentakollegor i raketfart när de växer. Dessutom kommer du att vara med och rocka fram deras arbetsstrukturer och välja de bästa samarbetskanalerna.

ConsultingITsöker någon som kan vara en viktig kugge i deras hjul av framgång och som kan tillföra kunskap och erfarenhet med stil. I den här rollen är det proaktivt arbete som gäller, och de älskar om du kan tänka utanför boxen och kasta in en gnutta kreativitet.

Och kom ihåg, vi vill ha en IT-rekryterare som kan bygga starka band med våra kollegor och kunder, för det är precis vad ConsultingIT handlar om.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

  • Identifiera och attrahera kvalificerade IT-kandidater genom olika rekryteringskanaler och nätverk.
  • Genomföra noggranna urvalsprocesser, inklusive CV-granskning, telefonintervjuer och personliga intervjuer.
  • Utvärdera och bedöma kandidaters tekniska färdigheter och erfarenheter.
  • Bygga starka relationer med kandidater och fungera som en professionell och hjälpsam kontaktperson genom hela rekryteringsprocessen.
  • Samarbeta med teamet för att förstå våra kunders behov och säkerställa att ConsultingIT matchar rätt kandidater till rätt uppdrag.
  • Hålla dig uppdaterad om den senaste IT-branschutvecklingen och trenderna för att kunna identifiera och locka till dig de bästa talangerna.
        Är du den vi söker?

        Kvalifikationer som vi söker efter för denna roll:

        • Minst 2-3 års erfarenhet av IT-rekrytering och kunskap om IT-branschen.
        • Starka kunskaper inom search, kandidatsökning och rekryteringsmetoder.
        • Förmåga att utvärdera tekniska färdigheter och bedöma kandidaters kompetens.
        • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.
        • Flytande kunskaper i svenska i både tal- och skrift.
        • Organiserad och förmåga att hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt.
        • En passion för att hitta och attrahera de bästa talangerna inom IT-branschen.
        • Vara social, engagerad och driven.
        Om företaget

        ConsultingIT är ett bolag med starka värderingar där fokus ligger på människan. De är övertygade att det är minst lika viktigt att matcha rätt personlighet till deras kunder som det är att ta fram rätt teknisk profil. Det är först när denna kombination finns hos en kandidat som de ser magin. Det är anledningen till deras slogan som är ”Mer än bara ett CV”

        Företaget har sedan starten 2016 vänt sig mot de mer etablerade bolagen i Sverige och gjort det med framgång. De ser en start tillväxt på bolaget och stärker nu upp både säljavdelning samt leveransavdelningen med kollegor som fortsatt skall vara en del av deras resa.

        ConsultingIT vänder sig till medarbetare som vill tillhöra en organisation som präglas av en vinnarkultur, har viljan att utvecklas och som förstår att engagemang lönar sig! De förstår att skillnaden mellan dem och andra konsultbolag är viljan och förmågan att leverera gång efter gång utan att ta något förgivet.

        Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av ConsultingIT är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

            Skicka in din ansökan redan idag!

            Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

            Ort:Stockholm

            Lön:Fast lön plus provision

            Start:Omgående med hänsyn till uppsägningstid

            Omfattning:Heltid

            Om arbetsgivaren

            Arbetsgivare

            GOAT Accelerate

            Placering

            Stockholm

            Kontaktperson

            G.O.A.T Accelerate AB

            Dela jobbannonsen

            Anmäl annons