Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-Konsult / Implementationstekniker till ITS Nordic

IT-Konsult / Implementationstekniker till ITS Nordic

ITS Nordic AB · Solna · Ansök senast 20 maj (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du ett intresse för Microsofts molntjänster? Trivs du i att vara hands on i tekniken och att arbeta med kunder? Är du redo för nästa steg i din IT-karriär och vill specialisera dig inom M365 och Azure? Då kan rollen som IT-Konsult/ Implementationstekniker hos ITS Nordic vara något för dig!

Om ITS Nordic
ITS Nordic är ett av Sveriges ledande IT-tjänstebolag som levererar molnbaserade tjänster till små till medelstora företag. Deras erbjudande är brett och inkluderar molntjänster, infrastruktur, applikationsnära tjänster, cybersäkerhet och mycket mer. Oavsett var deras kunder befinner sig på sin digitala resa hjälper deras experter till med att hitta den bästa resan till molnet. De är stolt partner till Microsoft, där de kontinuerligt utbildar och certifierar sina specialister för att kunna erbjuda marknadsledande tjänster och service på hög nivå. 

Om tjänsten som IT-Konsult/ Implementationstekniker
I rollen som IT-Konsult/ Implementationstekniker kommer du framför allt arbeta i migrations- och implementationsprojekt kopplat till Microsoft 365 och Azure, vilket innebär att du ansvarar för att flytta kunders IT-miljö från server till molnet. Du hjälper kunden genom hela resan och arbetet utförs även på plats hos kund.

Ett typiskt projekt innefattar oftast en förstudie ute hos kund där ni går igenom den befintliga infrastrukturen, kommer fram till lösningar i projektgruppen, till uppsättning/migrering och anpassning av IT-miljön. Arbetet utförs från kontoret i Solna men även på plats ute hos kunder i Stockholmsregionen.

När du inte arbetar i projekt är andra vanligt förekommande arbetsuppgifter möten med systemleverantörer och support kring eskalerade ärenden från servicedesk hos alla ITS kunder och miljöer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för att migrera/implementera ny infrastruktur hos kunder från serverlösningar till Microsofts cloudlösningar.
  • Aktivt delta i hela projektet från förstudie till leverans.
  • Ta hand om eskalerade ärenden från servicedesk.

Om dig
För att lyckas i rollen som Implementationstekniker ser vi att du har 2–5 års erfarenhet i en roll som innefattat implementering av M365 och Azure samt erfarenhet av migrationsprojekt till molnet. Du har en bra förståelse för nätverk, brandväggar och infrastruktur i stort och har viljan att specialisera dig. Vidare behärskar du både svenska och engelska flytande och innehar B-körkort då resor inom Stockholmsregionen förekommer.

Som person söker vi dig som har en kommunikativ lagspelare och är prestigelös i ditt förhållningssätt. Du är strukturerad i ditt arbete, gillar problemlösning och har en analytisk förmåga. Framför allt är du nyfiken, vill lära dig mer och tar dig gärna an utmaningar.

Viktigt för tjänsten är:
  • 2–5 års erfarenhet i en roll som innefattat implementationsprojekt av M365 och Azure.
  • Erfarenhet av migrationsprojekt från server till cloud.
  • God förståelse för nätverk, servrar, mjukvara, säkerhet och andra relevanta IT komponenter.
  • Behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • B-körkort.
Meriterande är:
  • Relevanta certifikat inom M365 eller Azure. 

ITS Nordics erbjudande
Du välkomnas till ett härligt gäng på drygt 50 personer som sitter i fräscha lokaler i Solna nära Mall of Scandinavia. Tillsammans åker bolaget på konferenser och kick-offs och andra gemensamma aktiviteter. Utöver en konkurrenskraftig lön erbjuds du friskvårdsbidrag och förmånsbil med tillgång till gratis parkering vid arbetsplatsen. Du har även möjligheten i att påverka din lön genom att certifiera dig inom relevanta områden.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%, heltid.
Placering: Solna
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som IT-Konsult/ Implementationstekniker intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ITS Nordic AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Needo Recruitment West AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons