Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-arkitekt till Attendo Skandinavien

IT-arkitekt till Attendo Skandinavien

Ants · Stockholm · Ansök senast 25 sep. (149 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 17 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete.

Vi söker nu en erfaren och engagerad IT-arkitekt för att ansluta sig till vårt dynamiska team. Som IT-arkitekt kommer du att spela en avgörande roll i att utforma och planera innovativa IT-lösningar som stöder vårt företags vision och tillväxt. Du kommer att ingå i ett team av arkitekter som tillsammans ansvarar för IT-arkitektur och utveckling för Attendo Skandinavien. Det är ett team som arbetar tätt sammansvetsat för att hitta lösningar tillsammans. Detta sker även i ett tätt samarbete med övriga IT-funktioner i organisationen.

Attendos IT-miljö består av en kombination av SaaS och on prem-lösningar men med ett fokus inom Microsoft samt Azure.

Vad får du göra hos oss?

Som IT-arkitekt på Attendo har du en nyckelroll i att forma och planera effektiva IT-system och infrastrukturer, från behov till implementation. Genom tighta relationer inom organisationen driver du arbetet framåt och säkerställer att lösningarna är skräddarsydda för Attendos verksamhet.

Hos oss är du ansvarig för att etablera och upprätthålla IT-arkitekturstyrningsprinciper och standarder som säkerställer enhetlighet och samstämmighet i vår IT-miljö. Du arbetar med att hantera risker och säkerhetsaspekter relaterade till IT-system och infrastruktur och implementera adekvata säkerhetsåtgärder. Du samarbetar nära med andra teammedlemmar och intressenter inom organisationen för att säkerställa att alla projekt och initiativ följer den övergripande IT-arkitekturen och uppfyller de tekniska kraven.

En viktig del av din roll är att vara ansvarig för utvecklingen och driften av vår integrationsplattform, samt att hantera budgetplanering och kostnadskontroll för IT-projekt och initiativ. Dessutom deltar du i strategiska planeringsaktiviteter för att definiera långsiktiga mål och riktlinjer för arbetet kring IT-arkitekturen. Genom att kontinuerligt utvärdera nya teknologier, verktyg och trender, såsom automatisering och AI, identifierar du möjligheter till innovation och förbättringar som kan gynna Attendo på lång sikt.

Vi tror att du har:

  • Minst 3-5 års erfarenhet av IT-arkitektur och systemdesign.
  • Djup teknisk kunskap och erfarenhet av olika teknologier, ramverk och verktyg som används för att bygga IT-system som tex integrationer, datalager, automatisering och AI.
  • Erfarenhet av att arbeta med integrationer mellan system och plattformar.
  • Stark förmåga att analysera och lösa komplexa tekniska problem.
  • Erfarenhet av att arbeta med molnbaserade lösningar (Azure) och skalbara arkitekturer är meriterande.
  • Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor för att kunna arbeta effektivt med olika intressenter och teammedlemmar med olika nivå av digital mognad.
  • Certifieringar inom IT-arkitektur eller relevanta tekniska områden är en fördel.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att arbeta med konkreta uppdrag och ha möjlighet att utveckla din expertis samt påverka Attendos IT-strategi. Här kommer du att delta i spännande projekt och samarbeta med kreativa och kompetenta teammedlemmar för att skapa innovativa lösningar som bidrar till en effektiv arbetsmiljö för våra medarbetare och en bättre vardag för Attendos kunder. Om du är en passionerad IT-arkitekt med starka tekniska färdigheter och en förmåga att omsätta affärsbehov till praktiska och innovativa IT-lösningar, tror vi att du är rätt för oss!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ants

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ants Akademiskt Nätverk av Tekniska Studenter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons