Jobbsafari är en del avschibsted logo

iOS-utvecklare

Säkerhetspolisen · Stockholm · Ansök senast 5 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du utveckla mobilappar som syftar till att stötta den operativa verksamheten på fältet? Uppskattar du ett arbetsteam där ni litar på varandras kompetens och hjälps åt att lösa problem? Då kan rollen som iOS-utvecklare vara något för dig.

Vårt uppdrag är Sveriges säkerhet.

Så här arbetar vi på Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisens uppdrag är att skydda Sverige, det demokratiska systemet samt medborgarnas fri- och rättigheter. Det är vårt ansvar att det som inte får hända, inte heller händer.

Dina kollegor är specialister, sakkunniga och samhällsintresserade. De vet att saker inte alltid är som de ser ut att vara vid första anblick. Därför söker vi personer som bidrar med kompletterande perspektiv, kunskaper och erfarenheter som sammantaget gör oss bättre.

Det finns många olika yrken och kompetenser hos oss, och oavsett roll kommer du att samverka med och lära mycket av andra. Du kommer också att arbeta självständigt och utvecklas i din roll. Oavsett arbetsuppgift är du med och bidrar till Sveriges säkerhet.

Det här är ditt uppdrag

I rollen som iOS-utvecklare arbetar du i ett team med kompetenta och engagerade kollegor som arbetar nära varandra, där alla kompetenser behövs och där vi lär av varandra.

Du kommer vara delaktig i hela livscykelhanteringen, från design till förvaltning av etablerade appar, vilket gör att det finns stor möjlighet att vara med och påverka och driva arbetet framåt. Tillsammans med kollegor i ett av våra agila team arbetar du med att utveckla appar i iOS-miljö och omsätter på det sättet verksamhetens behov och krav till användbara lösningar.

Arbetet utgår huvudsakligen från huvudkontoret i Solna, men det kommer även finnas möjligheter för dig att utföra en del av arbetet på distans.

De här kvalifikationerna söker vi hos dig

Till den här rollen söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av iOS-utveckling samt eftergymnasial utbildning inom IT och teknik. Du är väl bevandrad inom iOS ekosystem och Apples Human Interface Guidelines, och du har erfarenhet av GIT.

Du skapar testbar kod så som enhetstester, integrationstester och UI-tester. Därutöver har du erfarenhet av att jobba i agila team och vana att arbeta nära UX, design, test och krav samt att förvalta och utveckla appar i produktion.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom iOS-utveckling med SwiftUI.

Vi värdesätter även om du har erfarenhet inom något eller flera av följande områden:

• Continuous Integration/Continuous Deployment och Test Driven Development

• Kunskap inom programmeringsspråk som Objective-C och JavaScript

• Erfarenhet av Backendutveckling

• Erfarenhet av att arbeta med Enterprise-applikationer

• Erfarenhet av att arbeta enligt Scrum

Det här är kollegan vi söker

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en självgående lagspelare som uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Som person är du driven och följer hela tiden utvecklingen inom ditt kompetensområde för att fortsätta utvecklas i din roll. Du behöver också vara säkerhetsmedveten och förstå vikten av att utveckla säkra applikationer.

Anställningsvillkor och förmåner

Säkerhetspolisen prioriterar alla medarbetares goda hälsa och strävar efter balans mellan arbete och privatliv. Hos oss utövar du friskvård på arbetstid och vi erbjuder individuell träning och gruppträning i egna träningslokaler på vårt huvudkontor i Solna. Därutöver erbjuds alla medarbetare ett individuellt friskvårdsbidrag som går att utnyttja enligt Skatteverkets gällande regler för friskvårdsbidrag för motions- eller friskvårdsaktiviteter.

Som anställd vid en statlig myndighet har du fler semesterdagar än på många andra arbetsplatser. Till och med det år du fyller 29 har du 28 dagar semester per år. Från och med det år du fyller 30 har du 31 dagar semester och från och med det år du fyller 40 har du 35 dagar semester.

Utöver statlig tjänstepension (PA 16) har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal som ger alla anställda en extra månatlig pensionsavsättning, som motsvarar ungefär en halv månadslön per år. Vid föräldraledighet får du en extra föräldralön som innebär omkring 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs också godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Så tar du kontakt med oss

Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 90 51. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

Så ansöker du

Ansökan sker via vår hemsida, www.sakerhetspolisen.se

Ansökan ska ha kommit in senast 2024-05-05.

I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och eventuella meriter. Beskriv också hur dina personliga egenskaper bidrar i rollen.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Säkerhetspolisen

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Säkerhetspolisen

Dela jobbannonsen

Anmäl annons