Jobbsafari är en del avschibsted logo

Intresseanmälan Fordonstekniker - Svenstigs

Intresseanmälan Fordonstekniker - Svenstigs

Svenstigs Bil AB · Värnamo · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Intresseanmälan som Fordonstekniker

Är du vår nästa mekaniker?

Vi söker dig som gillar att meka med bilar och vill byta miljö från där du är idag. Du erbjuds vidareutbildning i yrket hos ett framgångsrik, lokalt och väletablerat bilföretag med några av marknadens starkaste varumärke. Anmäl ditt intresse till Bemanningspoolen som sköter urval och rekryteringen. Är den vi söker kommer du att bli anställd av Svenstigs Bil och få del av deras anställningsförmåner.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har ett brinnande bil- och teknikintresse och är van att meka med tekniska prylar. Det är inget krav att du idag jobbar med personbilar utan du kanske har en bakgrund med andra typer av fordon t.ex inom jordbruk eller entreprenad. Även du som besitter goda el-kunskaper i kombination med ett stort bil-intresse kan vara av intresse. Du har minst B körkort och hanterar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Om du har kunskaper i engelska eller tyska språk är det en merit. Vidare tror vi också att du är en effektiv och kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gemenskap, vilket är något som vi värdesätter högt.

Vilken roll passar dig?

Inom Svenstigs uppstår det behov av olika av roller kompetenser löpande kopplade till verksamheten. Om Du passar in på beskrivningen ovan och söker dig till modernt bilföretag med stora utvecklingsmöjligheter är Du välkommen att skicka in Din intresseanmälan. Din anmälan kommer att granskas och om den passar mot någon aktuell eller kommande tjänst kommer du att kontaktas för nästa steg. Det innebär att både du som är i början av din utveckling och du med flera års erfarenhet kan vara aktuell för en tjänst hos oss både idag och i framtiden.

Arbetsuppgifterna?

Beroende på din erfarenhet kan olika arbetsuppgifter bli aktuella och som fordonsmekaniker hos oss erbjuds ett omväxlande arbete där du får skruva och meka men också närma dig framtidens teknik med en större andel elbilar.

Vad ingår vid en anställning

  • Fast månadslön enligt kollektivavtal med individuell lönesättning

  • Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

  • Friskvårdsbidrag

  • Personalrabatt på reservdelar, tillbehör, verkstadstjänster,
    bilvård och bilköp

  • Hobbykvällar

  • Individuell utbildningsplan

  • Arbete i en modern verkstad med den senaste utrustningen

Intresseanmälan

Du kan enkelt via länken anmäla dig som intresserad. Vi kommer löpande att utvärdera inkomna anmälningar mot det aktuella behovet och återkoppla så snart vi ser att din anmälan matchar ett behov. Vi ser gärna att det klart framgår av din intresseanmälan var du tidigare arbetat och/eller vilken utbildning du gått.

Frågor besvaras av:

Frågor kring tjänsten besvaras av Nicklas Erlandsson på Bemanningspoolen i första hand och givetvis finns det möjlighet för dig som är aktuell för en tjänst att besöka Svenstigs för en mer personlig presentation och frågor när behovet matchar din anmälan.

Om Bemanningspoolen

Bemanningspoolen är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag. Sen starten år 2000 har vi löst våra kunders personalfrågor både på kort och lång sikt. Vi hyr ut och rekryterar kompetent arbetskraft till såväl tjänste- som kollektivsidan inom många olika yrkesområden Vår kärnverksamhet är i Värnamo och de angränsade kommunerna. Vi vill vara den lokala och nära samarbetspartnern för våra kunder i GGVV regionen.

Sökord

Bilmekaniker, Diagnostekniker, Elbilsmekaniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svenstigs Bil AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Bemanningspoolen i Värnamo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons