Jobbsafari är en del avschibsted logo

Internationell uppdragsledare installation

Internationell uppdragsledare installation

AFRY AB · Hudiksvall · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


AFRY affärsområde Buildings är där tjänsten tillsätts och vi är med över 1600 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa hållbara byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas.


Jobbeskrivning

Vi söker nu en uppdragsledare inom fastighetsinstallation för att möta behovet hos oss i uppdrag med internationell karaktär. Tjänsten innefattar att kunna uppdragsleda och samordna alla teknikslag inom installation på engelska. Tidigare erfarenhet är meriterande men ett driv att lära och utveckla sin förmåga att uttrycka sig på engelska och samordna internationella resurser är ett krav. Utöver uppdragsledning krävs ett driv att bibehålla affärsmöjligheter och samtidigt skapa nya samt att utveckla befintliga kontakter för att på så sätt säkerställa en expansion av verksamheten. Du kommer få en viktig roll i att utveckla marknaden och uppdragsmedlemmarna.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta uppdragsledning av mindre till större projekt och kommer emellanåt kräva en del utlandsvistelse. Krav på god kommunikation i tal och skrift på engelska och svenska, tydlig planering, budget och uppföljning samt tydligt ledarskap. Här finns stor möjlighet att sätta sin prägel på rollen och bidra till en positiv utveckling i ett expansivt skede!


Kravspecifikation

Vi har behov av en strukturerad person som gillar utmaningar och har kunskap inom installation. Du vill utveckla din förmåga att skapa internationella relationer med både kunder och kollegor. Tjänsten kan innebära resor utomlands så detta bör passa dig och din vardag. Du har ett genuint intresse för installation och hållbart byggande. Gärna en erfarenhet från den branschen som konsult, entreprenör eller beställare inom EL, VVS, styr och regler eller bygg.

Kunskaper som är meriterande är AB04, ABT06 och ABK 09. AMA kunskaper och CAD i form av erfarenhet som projektör eller att leda projektering är mycket meriterande.

Vi ser att du är högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning från bygg/energi/installation, alternativt motsvarande erfarenhet från branschen. Även om du inte passar in på allt här ovan så sök tjänsten och berätta varför just du skulle passa för denna roll.


Ytterligare information

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 31/5 2024. För mer information är du varmt välkommen att kontakta:

Andreas Rinnström

andreas.rinnstrom@afry.com

Erik Lelander

erik.lelander@afry.com

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons