Jobbsafari är en del avschibsted logo

Interimchef

Randstad · Solna · Ansök senast 30 juni (60 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren Interimchef redo för nya utmaningar inom vård, omsorg och sjukvård? Randstad Care söker drivna och passionerade ledare som brinner för att göra skillnad inom vården. Vi letar efter dig som är redo att ta dig an spännande uppdrag och driva förändring i en bransch som behöver din kompetens och engagemang. 

Detta är en proaktiv annons och vi söker dig som vill komma i kontakt med oss för kommande konsultuppdrag.

Vad innebär det att arbeta som interimchef?

Som interimchef får du möjligheten att påverka och förbättra vårdens kvalitet och effektivitet. Du kommer att vara en nyckelspelare i förändringsprocesser, leda team och säkerställa att verksamheten når sina mål och levererar högsta möjliga vårdkvalitet. Din erfarenhet och expertis kommer att vara avgörande för att möta utmaningarna inom vården och skapa positiv förändring. Du är van vid att med kort varsel träda in, snabbt få en överblick och kunna prioritera och leverera i verksamheten. 

Varför Randstad Care?

På Randstad Care är vår vision att bidra till att Sverige har världens bästa sjukvård och sociala omsorg. Vi brinner för att göra positiv skillnad i samhället och arbetar dedikerat för att uppnå våra mål. Som specialist inom rekrytering och sjukvård är vi experter på att matcha rätt person med rätt uppdrag. 

Vi på Randstad Care har även en medicinskt ansvarig rådgivare (specialistläkare) som alltid finns till hands under ditt uppdrag och stöttar vår verksamhet ur ett medicinskt och etiskt perspektiv.

Kontakta oss idag!

Skicka in ditt CV eller en kort presentation om dig själv eller kontakta karina.dyrsborg@randstad.se direkt. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi tillsammans kan göra skillnad inom vård och omsorg!

Ansvarsområden

.

Kvalifikationer

.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Solna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons