Jobbsafari är en del avschibsted logo

Instrumentingenjör - Raman Microscopy

Randstad · Uppsala · Ansök senast 10 juli (72 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning


För kunds räkning söker vi en konsult med specialistkunskap inom Raman mikroskopering. Uppdraget är tänkt att starta i slutet av maj och beräknas pågå till slutet av december 2024.


Sista ansökningsdag: 2024-04-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansöka redan idag. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via post eller e-mail.

För frågor, kontakta Patricia Torregrosa, Senior Konsultchef, patricia.torregrosa@randstad.se



Ansvarsområden


Som instrumentingenjör kommer det ingå att utföra följande uppgifter:


  • Involverad i inköp och implementering av instrument
  • Involverad i instrumentkvalificering, metodvalidering samt metoder transfer.
  • Supportera andra instrumentanvändare


Kvalifikationer


Vi söker en konsult med följande erfarenheter:


  • Du har Naturvetenskaplig utbildning från universitetet (BSc/Msc/PhD).
  • Du har goda kunskaper i Raman mikroskopi och vi ser gärna att du är en van användare av instrumentet.
  • Det är starkt meriterande om du även har vana av instrumentkvalificeringar, metodvalideringar och metod transfer mellan olika företag.
  • Kunskap i svenska och engelska är ett krav

För att du ska trivas i arbetet lägger vi stor vikt på din personlighet. Som person bör du vara noggrann, strukturerad, snabblärd, god problemlösningsförmåga, flexibel, duktig på att dra slutsatser och ha en vilja att lära dig. Vi tror även att du har en mycket god kommunikationsförmåga, tycker om att arbeta i team och tar ansvar så att gruppen levererar enligt satta tidslinjer och kvalitetskrav. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons