Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare till Go’Bert - del av Privab

Privab Grossisterna AB · Nässjö · Ansök senast 5 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu finns möjligheten att ta sig an rollen som Innesäljare på Go’Bert som är en del av Privab. Som Innesäljare blir du en viktig del av företagets servicefunktion där du får möjlighet att utveckla kundrelationer samt driva försäljningen framåt. En spännande möjlighet för dig som uppskattar många kontaktytor och som vill arbeta i ett engagerat företag med tillväxt. Placering är på Privabs huvudkontor i Nässjö.

Tjänsten är på heltid där Poolia ansvarar för rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

OM GO ’BERT

Go’ Bert, som är en del av Privab, är en rikstäckande godisgrossist med kunder runt om på den europeiska marknaden. Hos Go Bert’s hittar ni ett av marknadens bredaste sortiment både när det gäller lösgodis, stycksaker samt dryck och snacks. Naturligtvis arbetar vi med alla märkesleverantörer. Vårt motto är att alltid ge en personlig service och tar stolthet i att vara flexibla och lyhörda för kundens önskemål, och alltid ordna snabba leveranser.

OM TJÄNSTEN

Som Innesäljare på Go’ Bert blir du ansvarig för en befintlig kundstock där din roll innefattar att upprätthålla och utveckla företagets kundrelationer. Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar kommunikation med kunder, orderläggning och offerthantering samt support gällande prisförfrågningar och produktinformation. Du arbetar aktivt med att bearbeta och följa upp befintliga kunder för att säkerställa långvariga relationer och öka organisationens lönsamhet. Dessutom ansvarar du för att optimera kundernas inköp och se till att deras sortiment är komplett.  

En del av dina arbetsuppgifter innefattar även:

  • Att identifiera och hantera kundernas behov.

  • Via mail och telefon agera support mot kund gällande råd, produktinformation och eventuell returhantering.

  • Tillsammans med övriga säljare förser du inköpsavdelningen med prognoser och ser till att innevarande lager går ut till kund.

  • Regelbundna besök hos både nya som befintliga kunder.

  • Aktivt arbete med kampanjer, utförsäljningar och uppföljningar.

  • Närvara vid mässor och delta i olika kampanjer för att marknadsföra Go ’Berts och Privabs produkter och tjänster.

  • Struktur och uppdatering av kundinformation i företagets CRM-system för att säkerställa en effektiv hantering och uppföljning.

Du utgår från huvudkontoret i Nässjö och tillhör en säljavdelning som i dagsläget består av 14 härliga medarbetare varav sju personer som arbetar som Innesäljare. Du rapporterar till Försäljningschef Innesälj. Här blir du en del av en teambaserad miljö med mycket engagemang, energi och driv!

DIN PROFIL

Vi ser gärna att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning, administration eller motsvarande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet men ser det som meriterande om du är van vid kundrelationer, administrativa arbetsuppgifter och har förmågan att koordinera flera uppgifter parallellt. Vi ser även att du har en god datavana samt talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och nyfiken och bidrar med energi till din arbetsplats. Då rollen som Innesäljare innefattar ett brett kontaktnät både internt och ut mot kund är det av vikt att du är en social person som gillar att ha kontakt med olika typer av människor. Du tycker det är viktigt att leverera god service mot kunder och har förmågan att kunna bemöta dessa på ett professionellt sätt. Du är duktig på att skapa relationer och kan uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt så att dina kunder får bra hjälp i sina ärenden.

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

BRA FÖR DIG ATT VETA:

  • Tjänsten är på heltid.

  • Arbetstider är förlagda på kontorstider måndag till fredag.

  • Önskat startdatum: Omgående. 

  • Omfattning: Heltid.

Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på jonna.jonsson@poolia.se eller 072-177 52 68.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Privab Grossisterna AB

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Poolia Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons