Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare till BLS

Brännehylte Lagersystem AB · Gnosjö · Ansök senast 14 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

BLS är idag en av marknadens ledande aktörer inom lagerinredning, detta på grund av att vi har kunnig och engagerad personal, tillsammans med en högeffektiv och automatiserad produktionsutrustning. Redan från början förstod vi att vägen till framgång handlar om att vara noggrann i detaljarbete.

 

Med närhet till vår egen produktion kan vi hela tiden sträva efter att utveckla och förbättra våra produkter. Detta är en förutsättning för att kunna bemöta våra kunder och deras behov, på absolut bästa sätt. Vår styrka är att erbjuda flexibla lösningar tillsammans med snabba leveranser och att alltid använda vår kunskap för kundens bästa. Vi lägger stor vikt på en säker materialhantering och för att säkerställa de höga krav på kvalitet och säkerhet som krävs.  

 

Din roll: 

Som innesäljare kommer du att ha kundkontakt från insidan som innebär att underhålla våra befintliga kunder men också bearbeta nya projekt. Du kommer också att vara ansvarig för att hantera återförsäljare och kundförfrågningar, ge information om produkter/tjänster och stödja säljprocessen genom att kommunicera med kunder via telefon, e-post eller andra digitala kanaler.  I rollen ingår även att du stöttar dina säljkollegor på fältet och får saker att hända på kontoret. Du rapporterar till Försäljningschefen.

 

Exempel på fler av dina arbetsuppgifter är: 

  • Förstå återförsäljarnas behov, mål och utmaningar för att erbjuda anpassade lösningar
  • Ansvara för att uppnå dom uppsatta aktivitets och försäljningsmålen
  • Ta emot och behandla order/offerter från kunder.
  • Säkerställa korrekt och noggrann orderhantering
  • Följa upp med kunder angående tidigare förfrågningar, offerter eller order
  • Dokumentera kundinteraktioner och försäljningsaktiviteter i försäljningssystem
  • Rapportera om försäljningsresultat och kundfeedback till överordnad
  • Erbjuda teknisk support eller felsökningshjälp
  • Rapportera eller se till att avvikelserapport upprättas vid avvikelse.
  • Hålla sig uppdaterad om branschtrender, produkter och tjänster för att kunna ge expertkunskap till kunderna.

 

Din profil:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi önskar en utåtriktad och positiv person med ett starkt eget driv samt har viljan och intresset av att utvecklas och lyckas. Du har både förståelse och ett visst tekniskt intresse samt trivas med att ge teknisk support till både kunder och medarbetare i diverse tekniska frågor som dyker upp på daglig basis. Du är relationsskapande, affärsmässig och självgående i ditt arbete samt lyhörd i mötet med kunder och klarar av att skapa struktur i ditt arbete. 

Du behöver ingen tidigare erfarenhet men vi ser att du är social och att du har en ambition att bli riktigt bra på att ta fram och sälja lagerlösningar. Vi ser det meriterande om du har arbetat som säljare inom tillverkningsbranschen tidigare men det är inget krav däremot ser vi att du har en god organisationsförmåga och förmåga att hantera flera kundförfrågningar samtidigt. Du bör ha en god systemvana där du tidigare hanterat CRM system och andra försäljningsverktyg. För att lyckas inom rollen är det också viktigt att du har god kommunikationsförmåga samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

 

Vi erbjuder:

En dynamisk arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Här får du möjlighet att bredda din kompetens och arbeta med härliga och positiva kollegor. Vi är ett välmående företag med god sammanhållning där vi värdesätter lärande och utveckling. Visst låter det bra?

 

Hur går vi vidare?

I denna rekrytering samarbetar BLS med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Stina Runesson stina.runesson@onepartnergroup.se 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brännehylte Lagersystem AB

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons