Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpsansvarig till Fiskano sökes

HR Resursen på västkusten AB · Kungälv · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Gillar du att göra goda affärer? Har du tidigare arbetat med mat?

Nu söker vi en inköpare till Fiskano, rollen innebär en förvaltning av befintliga leverantörer samt att leta upp nya leverantörer som kan bli en del av vår utveckling. Norra Europa kommer bli ditt fokusområde, du som söker ska ha en gedigen erfarenhet inom matindustrin samt erfarenhet av strategiskt inköp sedan tidigare.

Om Fiskano

Vi på Fiskano arbetar med försäljning av frysta seafood produkter till våra kunder inom Food service, retail och även industriaktörer i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Idag är vi 10 anställda som sitter i trevliga lokaler i Rollsbo industriområde i Kungälv. Fiskano är inne i en spännande tillväxtfas, organisationen är platt och säljorienterad vilket ger dig som söker möjlighet att påverka och växa med företaget.

Arbetsuppgifter

Som inköpare på Fiskano ska du ansvara för inköp med huvudfokus på norra Europas fångst och produktionsplatser. I tjänsten ingår det en del övernattningar per år för att personligen besöka producenter & leverantörer, vilket är en viktig del av rollen som inköpare hos oss. Rollen innebär även ett helhetsansvar för leverantörsutveckling och kvalitetssäkring, vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer i alla våra samarbeten. Du kommer arbeta tätt tillsammans med Fiskanos säljare samt order- och ekonomiavdelning.

Vem är du?

Vi ser helst att du som söker har erfarenhet sedan tidigare kring inköpsrelaterat arbete inom vår bransch eller annan gedigen bakgrund som ska vara till fördel för arbetet.

Du ska ha ett eget starkt driv och en hög förmåga att ta initiativ. Du ska ha glädje i att arbeta i en platt organisation där din röst hörs och din påverkan är tydlig.

Du ska ha en god förmåga att göra bra affärer och en vilja att utvecklas i rollen som inköpare och drivas av lönsamma affärer.

Engelska i tal och skrift är ett krav andra språk meriterande.

Ansökan

Vi erbjuder ett spännande jobb i en delvis internationell miljö med nära till skratt och goda arbetskollegor här på vårt kontor i Kungälv, vi är ett familjärt företag.

Du kommer ha en nyckelroll som inköpare där du samarbetar med vårt inköpskontor i Holland.

Om du är redo att ta dig an en utmanande roll som inköpare i en snabbväxande organisation, skicka ditt CV och personligt brev där du beskriver varför du är rätt person för detta jobb till:

Vi ser fram emot att välkomna dig till Fiskano och vara en del av vårt passionerade och framgångsrika team.

Sök redan idag och bli en viktig del av vår framtid!

I denna rekrytering har Fiskano valt att samarbeta med HR Resursen på Västkusten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HR Resursen på västkusten AB

Placering

Kungälv

Kontaktperson

HR Resursen på västkusten AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons