Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare till företag i Lund

Inköpare till företag i Lund

Gigstep · Lund · Ansök senast 21 sep. (145 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi letar just nu efter en inköpare till ett globalt bolagi Lund!

Vi söker dig med en magister- eller kandidatexamen inom relevant område som dessutom har minst 2 års erfarenhet av arbete inom inköp, logistik eller försörjningskedjehantering.Det är också viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med ERP-system och att du har ett starkt intresse för BI-system och dataanalys. Slutligen förväntas du vara flytande i både svenska och engelska.

Som person är du analytisk och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har en stark personlig drivkraft och är välstrukturerad och anpassningsbar.Problemlösning är något som inspirerar dig, och du är redo att agera för att möta utmaningar. Att arbeta i en dynamisk och innovativ miljö där tempot är högt är något som passar dig perfekt.

Om tjänsten:I rollen som inköpare kommer din huvudsakliga roll vara att säkerställa en jämn balansi lagernivåer och tillgängligheten av produkter inom en eller flera produktkategorier samt din portfölj och/eller leverantörer. För att uppnå detta kommer du att ha ansvaret för inköp och lagerhantering av din produktportfölj och samarbeta med olika leverantörer.

Dina ansvarsområden kommer att innefatta:

    • Analys av befintlig och förväntad efterfrågan samt utarbetande av försörjningsplaner för att upprätthålla en balans.
    • Identifiering och åtgärdande av eventuella avvikelser eller luckor i försörjningen.
    • Deltagande i projekt relaterade till din produktportfölj, såsom lansering av nya produkter eller genomförande av stora företagskundprojekt.
    • Planering, utfärdande och hantering av inköpsordrar.
    • Synchronisering och prioritering av produktions- och leveransplaner med leverantörer för att säkerställa att dina försörjningskrav uppfylls.
    • Spårning och uppföljning av leverantörsprestanda relaterad till försörjningen.
    • Utveckling och genomförande av en effektiv lagerhanteringsstrategi för att säkerställa och balansera tillgängligheten av produkter.
    • Analys och övervakning av din lagerhanteringsstrategi samt relaterade nyckeltal (KPI:er).

Om Gigget

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos företaget.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gigstep

Placering

Lund

Kontaktperson

Gigstep AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons