Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare inom transport & logistik

Inköpare inom transport & logistik

Carl F AB · Malmö · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en Inköpare i början av sin karriär som vill utvecklas inom transport logistik-branschen. Detta är en fantastisk möjlighet att arbeta med ett familjärt och växande företag i en bransch som förändras varje dag. 

Arbetsuppgifter
I rollen som inköpare är det din uppgift att ha överseende av inflödet av produkter från diverse avdelningar på Carl F. Målsättningen är att effektivisera det operativa genom leverantörsrelationer och upphandlingar. Du kommer rapportera direkt till Carl Fs CFO.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
- Driva upphandlingar
- Reskontra
- Förbättra inköpsprocesser
- Förbättra system för att effektivisera flödet av produkter


Kvalifikationer och erfarenheter
Vi ser gärna att du har en utbildning inom inköp samt några års erfarenhet. Det är inget krav att du ska ha arbetat inom transport logistik tidigare men det är en stor merit, speciellt om du arbetat inom avfall och återvinning. Har du längre erfarenhet, är du också varmt välkommen att söka då det också kan vara intressant. Utöver inköp är det meriterande om du har kunskap kring bokföring för att assistera ekonomiavdelningen med delar kopplat till inköp. Detta innebär att du kommer arbeta i en roll som delvis liknar den av en business controller. 

Tjänsten ställer krav på att du behärskar dataprogram och att du drivs av att förbättra system och processer då Carl F står inför en utmaning att digitalisera verksamheten. Idag arbetar Carl F i Dynamic 365 Business Central. Slutligen behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift. Detta kommer vi lägga stor vikt vid då kommunikation och informationsbearbetning är en viktig del av din vardag som inköpare. 

Personliga egenskaper
Du är välorganiserad och motiveras av att styra upp processer, förbättra flöden och underlätta en viktig del av verksamheten. Branschen ställer krav på att du har skinn på näsan och kan förhandla med kunder och leverantörer. Utöver detta är du även social, positiv, prestigelös och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du har ett tillmötesgående arbetssätt och har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både interna och externa parter.

Carl F erbjuder dig
En fantastisk möjlighet att arbeta på ett väletablerat företag som bidrar med en trygg och givande arbetsplats. Du kommer tillhöra starka team med bra gemenskap i en utvecklande miljö. I tjänsten ingår tjänstepension, försäkringspaket, friskvårdsbidrag och en självledarskapsutbildning. Du kommer att tillhöra ett team där alla arbetar tillsammans för att arbetsdagen ska bli så roligt som möjligt. 

Ansökan
I denna rekrytering har Carl F valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Martin Jörhov på telefonnummer: 0709-683035.

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carl F AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

JKS Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons