Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ingenjörschef för globala projekt HVDC Service

Ingenjörschef för globala projekt HVDC Service

Hitachi Energy, HVDC · Ludvika · Ansök senast 28 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

I den här positionen kommer du att leda ett engagerat ingenjörsteam som arbetar med Station Control and Monitoring system på våran befintliga anläggningar över hela världen för Hitachi Energy i Ludvika. Ditt team består av SCM ingenjörer med uppdrag att underhålla, felsöka och uppgradera HMI, GWS och IT instratruktur inom HVDC Care & Warranty.

Vi söker dig som vill leda teamet genom förändring, tillväxt och framtagandet av nya teknik. Du tror på att ledarskapet kan göra skillnad för att skapa en god stämning och trivsam arbetsplats där alla medarbetare kan nå sin fulla potential.

Vi värderar utvecklingspotential och inställning lika högt som faktisk erfarenhet, vi är därför intresserade av att lära känna dig och förstå vad du kan bidra med.

Du får möjlighet till personlig och professionell utveckling i en växande del av vår verksamhet och vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsmiljö där du blir en viktig ledare för att leverera vår teknologi i världsklass!

Dina ansvarsområden

  • Stödja ditt teams prestation för att säkerställa att leveranserna och KPI:er uppfylls i tid, enligt det uppsatta kontraktet samt säkerhets- och kvalitetskrav.
  • Driva förbättringar och förändringar för att möta framtida affärsbehov.
  • Du kommer att ha stor exponering för den senaste tekniken och branschtrender inom elkraftteknik och har möjlighet att samarbete med seniora ingenjörer och utvecklare.
  • Engagerad i att främja en kultur av hälsa, säkerhet och integritet i det dagliga arbetet.
  • Vara en förebild i Hitachi Energys kärnvärden vilket innebär att ta ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du bryr dig om dina kollegor och verksamheten.

Din bakgrund

  • Som person har du en passion för människor och teknik. Du är trygg, både på det personliga planet och i ditt ledarskap där du är stark i beslutsfattande.
  • Du är en engagerad, ambitiös och driven person som trivs i en föränderlig miljö där du samarbetar med både medarbetare och chefskollegor.
  • Har du tidigare erfarenheter av transmissionsdistribution, systemintegration, IT-säkerhet och kritisk infrastruktur är det meriterande.
  • Som person ser vi att du är lösningsorienterad, organiserad och lyhörd med ett starkt självledarskap och har fokus på att leverera i tid och med kvalitet.
  • Vi arbetar i en dynamisk internationell och mångkulturell miljö där du kommer att kommunicera med människor över hela världen, därför krävs att du kan hantera det engelska språket väl.
  • Vi tror på ett närvarande ledarskap där du till största delen av din arbetstid är på plats på vårt kontor i Ludvika för att finnas tillgängligt för medarbetarna.

Mer om oss

Kom till Hitachi Energy och jobba i ett team som är dedikerade till att skapa en framtid där innovativa digitala lösningar ger möjlighet till renare energi.

Välkommen att skicka in din ansökan till oss senast 2024-04-28. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.

Rekryterande chef: Will Townsend, will.townsend@hitachienergy.com svarar gärna på dina frågor kring rollen. Fackliga representanter: Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46 107-38 29 86; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Fredrik Holmgren, +46 107-38 21 85. För övriga frågor kontakta rekryterare Christian Falevik, christian.falevik@hitachienergy.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hitachi Energy, HVDC

Placering

Ludvika

Kontaktperson

Hitachi Energy Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons