Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ingenjör inom Product Compliance, homologisering eller Regulatory Affairs

Ingenjör inom Product Compliance, homologisering eller Regulatory Affairs

AFRY AB · Knivsta · Ansök senast 1 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi påskyndar övergången till ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY. Vi vet att det driver både kreativitet och innovation.

Jobbeskrivning

EMC, GPSD, REACH, ROHS, RED, TSD, MDR och IVDR. Gillar du liksom vi lagstiftning, standarder och direktiv utan att för den delen vara alldeles för fyrkantig? I så fall vill vi att du fortsätter att läsa!

Vi behöver förstärka vår sektion med ytterligare en ödmjuk person med kompetens inom Product Compliance, certifiering, homologisering eller standardisering för att kunna fortsätta hjälpa våra kunder att identifiera och ta fram produktkrav så att deras produkter blir säkra, uppfyller kundernas förväntningar och är säljbara på kundens samtliga försäljningsmarknader. Gillar du att utreda legala och marknadsspecifika krav och omvandla kraven till tekniska specifikationer som du förmedlar och följer upp internt hos kunden och mot deras underleverantörer är det kanske dig vi söker!

Som konsult hos oss kommer du arbeta ute hos våra kunder med olika uppdrag. Du kan bl.a. få arbeta med att:

  • utreda legala och marknadsspecifika krav och omvandla kraven till tekniska specifikationer,
  • dokumentera och kommunicera produktkrav mot inköp, utveckling, produktion och externa testlabb,
  • tolka standarder,
  • genomföra riskanalyser och GAP-analyser,
  • driva CE-märkning och certifieringsprocesser,
  • ta fram strategier och metoder för test och verifiering.

Vilka är vi?

Vår sektion Compliance & Quality Management (CQM) består av ca 30 medarbetare i Mälardalen och Göteborg. Sektionen drivs av Britta-Stina tillsammans med gruppchef Lars och våra teamleaders Jacob och Veronica. Bland våra medarbetare som är allt från nyexaminerade till seniora, finns en bred kompetens inom kvalité, compliance och verksamhetsutveckling. Vi arbetar med produkter i hela dess livscykel eller processer i hela företagets organisation i olika branscher och organisationer.

Kravspecifikation

Du är förtroendeingivande och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya miljöer, branscher och produkter. Du är självständig och jobbar även gärna med andra kollegor för att dela med dig av din kunskap. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att lära oss av dig!

Du har:

  • 2-5 års relevant erfarenhet, är du mer erfaren än så är det bara ett plus!
  • en högskole- eller civilingenjörsexamen
  • kunskap inom en eller flera produktrelaterade lagstiftningar så som Batteridirektivet, EMC, MD, MDR, REACH, RoHS eller GPSD

Självklart är du noggrann och kvalitetsmedveten och har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Ytterligare information

Vår konsultgrupp präglas av samarbete, öppenhet, professionalism och vi drivs av att skapa mervärde för våra kunder. Vårt affärsområde kan utöver konsulttjänster även erbjuda våra kunder paketerade lösningar och produkter.

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Kontaktuppgifter för frågor

För frågor gällande tjänsten, kontakta Segmentschef Britta-Stina Karlsson brittastina.karlsson@afry.com

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com

Ansök via ansökningsknappen då vi inte kan ta emot ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan senast 1/5!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Knivsta

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons