Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industriplåtslagare Göteborg

Maskin & Montage Mech AB · Malmö · Ansök senast 15 juni (46 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Information om ansökan:Mail

Maskin & Montage Mech AB är ett Malmöbaserat Industrisupport-företag som de senaste åren haft en väldigt bra utveckling tack vare våra drivna medarbetare och deras engagemang.

Vi söker därför 2-3 duktiga och självgående kollegor med minst 5 års erfarenhet inom industriplåtslageri, montage, industriservice och industrismide.

Med huvudkontor i Malmö och filial i Göteborg supportar vi tillverknings- och byggnadsindustrin i sort sett hela södra Sverige, resor förekommer därför i viss grad.

Har du en positiv inställning till problemlösning och om du kan identifiera dig med nedanstående så passar du troligtvis in i teamet:

· Självgående

· Lösningsorienterad

· Kundorienterad

· Hög arbetsmoral

· Gillar ordning & reda

· Stresstålig

· Kvalitetsmedveten

· Flexibel

Om du dessutom har erfarenhet från hissindustrin som montör eller liknande ser vi det som en klar fördel då många av våra kunder är just hissföretag.

Du kommer ha direktkontakt med våra kunder i verkstad, ute på fältet, på telefon och via mail. Eftersom många av våra kunder också använder engelsktalande montörer är goda kunskaper i engelska meriterande, likaså är goda kunskaper i något av Balkanspråken kroatiska, bosniska och serbiska meriterande, då många av våra medarbetare kommer därifrån.

Vänligen skicka din ansökan till work@mechab.com om du är intresserad av att bli en del av teamet i Göteborg. Vänligen skriv "Industriplåtslagare Göteborg" i ämnesraden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maskin & Montage Mech AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Maskin & Montage Mech AB

Ansök via mejl

Information om ansökan:Mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons