Industrial Engineer Quality

Scania CV AB · Södertälje · Ansök senast 29 maj (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions.

Inom kvalitetsavdelningen på vår helt nya batterifabrik är QA-tekniker ansvariga för att säkerställa att våra leverantörer uppfyller vår höga kvalitetsnivå som ett premiumvarumärke.

Det här är vi

Vi är ett dedikerat team med olika kompetenser, bakgrunder och erfarenheter som delar ett genuint intresse för teknik, att lösa problem och hitta lösningar. I vår grupp finns kvalitetsingenjörer, QA-tekniker, QA-justerare och koordinatorer. Vi är en sammanhållen grupp, trivs bra tillsammans och hjälper varandra framåt.

Vem är du?

Du söker intressanta utmaningar. Du drivs av att analysera och lösa problem. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och kommunikativ.

Vi ser också att du har:

  • En akademisk examen, utbildning inom teknik och kvalitet är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av QA-arbete
  • Meriterande: ritningsläsning, erfarenhet av att arbeta i Fras, OAS
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av en produktionsmiljö

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tvärfunktionellt med leverantörsavvikelser som upptäckts hos slutkund eller i vår egen produktion. Du kommer att representera ME i kontakten med externa såväl som interna leverantörer. Dina uppgifter inkluderar att analysera, utreda och fatta beslut angående korrigerande åtgärder. Vid mer komplexa avvikelser kommer du att söka stöd inom kvalitet på MEQ eller tvärfunktionellt inom Scanias globala organisation. Utmaningen ligger i att införa rätt åtgärder för både produktion och eftermarknad på kortast möjliga tid. Som uppdragsledare kommer du att vara i centrum och driva arbetet framåt.

Ytterligare information

Om du behöver veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Group Manager Quality Engineering, Neimo Saad, neimo.saad@scania.com

Ansökan

Din ansökan bör inkludera ett CV, ett personligt brev och kopior av betyg. Ansökningsperioden kommer att vara öppen till 2024-05-29! Scania använder tester som en del av rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer kommer att genomföras under ansökningsperioden. En bakgrundskontroll kan utföras för denna position.

Rekvisition 6415

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scania CV AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Scania CV AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons