Jobbsafari är en del avschibsted logo

Idrottslärare årskurs 3-9

Solängskolan · Örkelljunga · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

I snart 50 år har Solängskolan varit en aktiv friskola med kristen värdegrund. Här finns hela skolsystemets bredd och mångfald i en trygg miljö från förskola till nionde klass. Skolans devis är att alla resurser skall komma eleverna till del och därför utmärker vi oss med en hög personaltäthet. Vår stabila och engagerad personal brinner för att ge våra elever kunskap och värderingar för hela livet. Vi jobbar aktivt med vår pedagogik, fysiska rastaktiviteter, hälsofrämjande fokus och har ett varmt klimat i arbetslaget. Allt fler elever söker sig hit. Idag har vi 170 barn och elever och är ett 40-tal anställda.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har pedagogisk kunskap och erfarenhet för att undervisa i idrott och hälsa från och med årskurs 3-9. Du är en trygg ledare och har förmågan att lyfta både de fysiska och teoretiska delarna in undervisningen på ett sätt som skapar lärande och rörelse hos eleverna. Vi söker dig med personlig lämplighet och som delar skolans kristna värdegrund.


Välkommen att söka en fantastisk tjänst!

Tjänsten i idrott och hälsa är på 50%. Den kan kombineras med andra arbetsuppgifter utifrån din kompetens.

Skolans nuvarande idrottslärare kommer finnas kvar på skolan i andra uppdrag och därmed finnas tillgänglig som mentor och underlätta inskolningen.

Om du söker boende i Örkelljunga kan vi hjälpa till genom skolans många kontakter.

Rekrytering sker fortlöpande. Tillträde 7 augusti 2024

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solängskolan

Placering

Örkelljunga

Kontaktperson

Kristna Skolföreningen i Örkelljunga

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons