Jobbsafari är en del avschibsted logo

Idrottslärare, ev i kombination med SO 80-90 % tillsvidare Centrina

Idrottslärare, ev i kombination med SO 80-90 % tillsvidare Centrina

Vindseglet AB · Göteborg · Ansök senast 8 maj (8 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Idrottslärare 80 % Centrina i din ansökan

Information om ansökan:jobb@centrina.se

Centrina Lindholmen och Centrina Kviberg ( till hösten: Noblaskolan Lindholmen och Noblaskolan Kviberg) är två skolor med åk 6-9 och 312 elever på vardera skola. Sedan hösten 2023 ingår Centrina i Academedia.

Skolan strävar efter att vara en skola med tydlig struktur, arbetsro och god utbildning. Vi utgår från att alla elever, utifrån sina förutsättningar, kan lyckas och att det innebär en arbetsinsats för att nå framgång.

Centrina Lindolmen och Centrina Kviberg söker nu en idrottslärare, eventuellt i kombination med SO.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet).

Ditt uppdrag

Du är legitimerad och behörig lärare med goda ämneskunskaper och ett engagemang för att ge en god utbildning. Du har förmåga att leda eleverna och strukturera undervisningen för att skapa arbetsro och inlärning. Alla som arbetar på skolan har till uppgift att vara tydliga vuxna och skapa en god atmosfär så att den önskade arbetsmiljön kan skapas. Du arbetar i ett åldershomogent arbetslag där du undervisar en årskurs på Lindholmen och en årskurs på Kviberg. Du är även mentor för elever i ditt arbetslag. Idrottsundervisningen sker i Lundystrand på Lindholmen och i Pjäshallen på Kviberg.

Ett samarbete sker mellan ämneslärarna på skolan och mellan de båda skolorna. Vi har tillsammans byggt upp en gemensam terminsplanering för undervisningen i de olika årskurserna så att vi underlättar arbetet för varandra. Du kommer ingå i ett ämneslag med två andra behöriga idrottslärare.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tjänsten är en ferietjänst och första arbetsdag är 8 augusti eller enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vindseglet AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Vindseglet AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Idrottslärare 80 % Centrina i din ansökan

Information om ansökan:jobb@centrina.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons