Jobbsafari är en del avschibsted logo

ICA Nära Utby söker en Ansvarig för Färskvaror!

ICA Nära Utby söker en Ansvarig för Färskvaror!

Personalica · Göteborg · Ansök senast 19 juli (78 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

ICA Nära Utby söker Ansvarig för Färskvaror! Om dig:Nu söker ICA Nära Utby en Ansvarig för Färskvaror. ICA Nära Utby är en Områdesbutik på 425 kvm säljyta med 16 anställda.

Vi söker matintresserad och driven medarbetare för att ansvara och utveckla våra färskvaruavdelningar samt vara en viktig del i butikens totala drift.

Du får gärna ha jobbat några år i livsmedelsbutik och tänker dig en karriär inom branschen. Som färskvaruansvarig så är ditt största ansvarsområde: sortimentet, placering, svinn, förhandling med leverantörer och lönsamhet.

Vi på ICA Nära Utby prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och försäljning. Eftersom att kunden är kärnan i vår butiksverksamhet letar vi efter dig som brinner för service och kundkontakt, och som sprider glädje både bland våra kunder och kollegor. Du trivs i en miljö där tempot är högt, då vi dagligen hanterar ett stabilt flöde av kunder och varor.

Om tjänsten:Som Ansvarig för Färskvaror ansvarar du för butikens färskvaruavdelningar. Du blir spindeln i nätet för den dagliga driften inom färskvaror och är ytterst ansvarig för avdelningen. Förutom den dagliga driften samt: sortimentet, placering, svinn, förhandling med leverantörer och lönsamhet, så hanterar du också en vidare utveckling av avdelningen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 38,25 timmar i veckan. Vi söker dig med butikserfarenhet inom livsmedelsbranschen, gärna med erfarenhet från ICA. Du har en passion för färskvaror, gärna erfarenhet av ICA’s interna system, och ett brinnande intresse för färskvaror. Vi ser gärna att du är en ambitiös person som strävar efter att fortsätta växa och utvecklas inom företaget.

Du ansöker genom att klicka på länken nedan, eller mejla till:bengt.lagerqvist@nara.ica.seMärk din ansökan med:"Ansvarig Färskvaror"

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PersonalicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken.Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Personalica

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Personalica AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons