Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hudterapeut till Birka Gotland!

Viking Rederi - Birka Gotland · Stockholm · Ansök senast 22 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Birka Gotland är Östersjöns nya nöjeskryssare med rekreation och upplevelser för vardagssmitaren. Fartyget drivs av bolaget Gotland Alandia Cruises, grundat 2023 som en gemensam satsning mellan rederierna Viking Line och Gotlandsbolaget. Birka Gotland erbjuder kryssningar och reguljärresor mellan Stockholm, Mariehamn och Visby från och med våren 2024.

Spa är en viktig och efterfrågad del av kryssningsupplevelsen för våra gäster där en spabehandling eller en stunds avkoppling i poolen är efterlängtad. Våra samarbetspartners är Babor och Elemis - Kunskap inom dessa märken ses som meriterande.

Är du vår nya kollega på SPA-avdelningen?

Vi söker dig som är utbildad Hudterapeut. Du har yrkeserfarenhet inom branschen och tidigare jobb samt erfarenhet inom fartygsvärlden är meriterande.

Du är en serviceinriktad, positiv och flexibel person som brinner för att ge förstklassig service. Du har lätt för att kommunicera med människor och tar ansvar samt initiativ – Du är en teamplayer!

Som hudterapeut på vår SPA-avdelning arbetar du med att utföra spabehandlingar och ansiktsbehandlingar enligt vår SPA-Meny. Vi erbjuder hög standard i kundbetjäning och utförande av spabehandlingar. Vi turas om att bemanna SPA-receptionen och kassa-arbete ingår i arbetsuppgifterna, samt rekommendation och försäljning av produkter. Tillsammans skapar vi minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Vi utlyser nu en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

En heltidstjänst till sjöss innebär att man är ledig lika många dagar i månaden som man arbetar, ett så kallat 1:1 system.

Du kommer att rapportera till Taxfreechefen som är din förman ombord.

Lön och sociala förmåner enligt gällande kollektivavtal.

Vid eventuella frågor är du välkommen att maila: taxfreechef.birkagotland@vikingline.com

Intresserad?

Skicka din ansökan senast 22.05.2024.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Viking Rederi - Birka Gotland

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Viking Line Skandinavien AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons