Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en erfaren Executive Search-konsult!

Vi söker en erfaren Executive Search-konsult!

HRM Affärsutveckling AB · Stockholm · Ansök senast 6 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

HRMs vision är att bidra till ett kompetenskraftigt Sverige genom att utveckla både individer och organisationer. Genom engagemang och kompetens stöttar vi människor och verksamheter att uppnå sin fulla potential. Våra ledord; Drivna, Engagerade och Kompetenta, genomsyrar allt vi gör och speglar vår dedikation till att skapa framgångsrika partnerskap.

Vi erbjuder bland annat executive search, rekrytering, interimstjänster, coaching, skräddarsydda ledningsutvecklings-program och strategisk HRM-konsultation. Vi verkar inom hela Sverige och kan tack vare vårt nätverk i form av samarbetspartner också erbjuda tjänster i hela Skandinavien, USA och Holland. HRM Affärsutveckling startades 2005. Läs gärna mer på www.hrmab.se

Vi växer och behöver därför förstärka vårt härliga team med ytterligare kompetens. Vårt mål är att göra värdeskapande och långsiktiga affärer och leveranser genom att bygga starka partnerskap med våra kunder. Arbetsglädje och sammanhållning är grunden i vårt arbete. Vi söker nu en självgående och erfaren Executive Search-konsult till vår verksamhet i Stockholm.

Rollen innebär att
  • Göra affärer med såväl befintliga som nya kunder.
  • Genomföra rekryterings- och searchuppdrag från ax till limpa gällande seniora specialister/generalister och chefer.
  • Bidra till att utveckla HRM som bolag vad gäller lönsam tillväxt såväl som kultur, processer, arbetssätt, kvalitetsuppföljning etc.
Bakgrund

Vi ser att du har akademisk examen inom beteendevetenskap eller annat relevant ämne samt minst 10 års dokumenterad, bred och gedigen erfarenhet av rekrytering/search inom både offentlig och privat sektor. Du har även ett brett nätverk bestående av starka relationer och referenser med egna upparbetade kunder.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet som konsult i mindre bolag, coachcertifiering samt licens i något/några testverktyg. Det är positivt om du har egen chefserfarenhet samt har genomfört kundleveranser inom något/några av våra andra affärsområden.

Personliga egenskaper
  • Glad och har lätt till skratt
  • Affärsdriven
  • Lösnings- och komma-i-mål-fokuserad
  • Drivs av laget - inte jaget
  • Självgående
  • Uthållig
  • Förtroendeingivande – lätt att bygga relationer
Vårt erbjudande

Hos oss hittar du teamorienterade, härliga kollegor som alltid har kunden i fokus. Vi befinner oss på en tillväxtresa och för rätt person finns möjligheter att utvecklas inom bolaget. Vi erbjuder kollektivavtal och fast lön och sitter i trevliga lokaler som ligger centralt belägna på Strandvägen mittemot Djurgårdsbron i Stockholm.

Skicka gärna in din ansökan snarast möjligt då vi intervjuar löpande, dock senast 2024-05-06.

Vid frågor, välkommen att kontakta Helena Anderberg, MD på HRM Affärsutveckling, mejl helena.anderberg@hrmab.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HRM Affärsutveckling AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Hrm Affärsutveckling i Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons