Jobbsafari är en del avschibsted logo

HRBP till Bosch Rexroth

Wise Professionals · Stockholm · Ansök senast 7 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ditt uppdrag

Som HRBP kommer du att samarbeta och arbeta ihop med HR Manager för Bosch Rexroth Sverige. Du arbetar i Sverige men kommer på sikt även att arbeta i Norge. Du kommer att ha en varierande vardag med inslag av resor men också en flexibilitet gällande att arbeta hemma och på kontoret. Bosch Rexroth sitter i fina kontorslokaler i Liljeholmen och har kontor och produktion i Helsingborg och Örnsköldsvik.

Rollen som HRBP är bred och innehåller spännande arbetsuppgifter såsom:

  • Organisatorisk HR-ansvar för flera avdelningar och stötta dess chefer
  • Du ansvarar för hela HR-årscykeln för avdelningarna ink. lönerevision, arbetsmiljö mm
  • Rekrytering
  • Förhandling och arbetsrättsliga frågor
  • Successionsplanering
  • Employer Branding
  • Digitalisera och effektivisera arbetsprocesser
  • HR administration i bla. HR Global (SAP), påminna chefer om övertid och tidredovisning mm.     
  • Lägg in information om anställda/nyanställda i system 

Din bakgrund

Vi söker dig med minst 4 års erfarenhet från liknande roller i en global organisation.

För att trivas och passa in i rollen som HRBP bör du: 

  • Vara kommunikativ med en förmåga att bygga goda relationer och skapa förtroende
  • Ha god initiativförmåga och driver arbetet självständigt mot mål
  • Tycka om att arbeta med förändring- och digitaliseringsarbete
  • Ha en akademisk examen som personalvetare eller motsvarande
  • Besitta kunskap om arbetsrätt och har erfarenhet av kollektivavtal
  • Systemvana 

Om Bosch Rexroth 

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. www.boschrexroth.se

När du blir en av oss på Wise Professionals 

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här.

Wise Professionals är en konsult- och rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara lösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ansökan

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta Hjalmar Frisell på hjalmar.frisell@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wise Professionals

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Wise Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons