Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR Business Partner

Boliden Mineral AB, Rönnskär · Skellefteå · Ansök senast 12 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ingress

Som HRBP på Boliden Rönnskär erbjuds du en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta under stor frihet och eget ansvar. Du kommer att vara ett nära och naturligt stöd till verksamheten. Arbetet är otroligt omväxlande och stimulerande och du får dessutom jobba i ett grymt bra HR-team! Utöver detta får du som anställd bra personalvårdsförmåner, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på mod, ansvar och omsorg!

Om företaget

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som HRBP har du en aktiv roll i verksamheten och är engagerad i förbättrings- och utvecklingsarbeten. Du kommer jobba som verksamhetsnära chefsstöd och stötta genom konsultativt och coachande förhållningssätt. Du deltar också i olika utvecklingsprojekt och stödjer verksamheten i en föränderlig tid som ställer nya krav på förändringsledning och omställning. Kunskap inom arbetsrätt i kombination med engagemang för ständiga förbättringar är därför väsentligt.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen inom HR-området eller har en annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor och strävar efter att vara en självklar samarbetspartner till verksamheten. Du har erfarenhet av att coacha och utveckla chefer i vardagen. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med förändringsledning.

Du har ett konsultativt förhållningssätt och god förmåga att anpassa ditt budskap till olika målgrupper. Du är strukturerad, har god planeringsförmåga och gillar att hålla ett högt tempo och få saker gjorda. Du har lätt för att skapa nya och goda relationer och trivs i sammanhang där du pratar inför grupp, leder workshops eller agerar facilitator. Du är samarbetsorienterad och strävar efter att hitta lösningar som gör att ni når det gemensamma målet på ett prestigelöst sätt. Som person är du trygg och har förmågan att skilja på sak och person. Du levererar ett professionellt stöd till verksamheten i deras utvecklings-och förändringsresa.

Sista ansökningsdag 12 maj. Urval och intervjuer sker löpande.

Arbetstid

Dagtid 38,75 tim/veckan.

Tillträde

Efter överenskommelse

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta HR-chef Nina Mikaelsson, nina.mikaelsson@boliden.com tfn 0910-77 32 54

Facklig information lämnas av

Elin Söderlund (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45

Mikael Norrby (Unionen), tfn 0910-77 37 76

Dan Nilsson (Ledarna), tfn 0910-77 38 67

Ronnie Allzén (IF Metall), tfn 0910-77 32 72

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boliden Mineral AB, Rönnskär

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Boliden Mineral AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons