Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hovmästare sökes till Arjeplog för sommarsäsong

Hovmästare sökes till Arjeplog för sommarsäsong

Simloc Hotell & Fastighets AB · Arjeplog · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Välkommen till Simloc Hotel och Arjeplog.

Simloc Hotel är en helårsverksamhet i Arjeplog med högsäsong under vintertid. Vår kärnverksamhet är hotell och boendeförmedling. Nu expanderar vi och öppnar restaurang under sommaren 2024. Därför söker vi nu dig som är intresserad av att bli hovmästare i vårt team.

Arbetsuppgifter inkluderar att ta emot bordsbokningar, leda serveringspersonalen, planera arbetspass, välkomna våra gäster, servera, visa till bords, informera om dryckesalternativ, beställa dryck, ta betalat och hantera kassan med mera.

Restaurangen kommer att vara intim med begränsat antal platser, vilket innebär ett mindre team där det är viktigt att alla kan hjälpa till där det behövs.

Eftersom rollen innebär stor interaktion med både gäster och kollegor, är det viktigt att du har goda kommunikationsgemenskaper och talar både svenska och engelska flytande. Vi söker dig som har tidigare kunskaper inom mat och dryck, goda kunskaper och erfarenheter från tidigare tjänster är meriterande.

Du kommer att ha möjlighet att bo på arbetsplatsen under din anställningstid.

Vi söker dig som är ambitiös, pålitlig, kommunikativ och som kan arbeta både självständigt och i grupp.

Önskar du att tillbringa sommaren i vackra Arjeplog, ett paradis för den som älskar friluftsliv, sportfiske eller vara vill njuta av en lugn plats omgiven av sjöar och djurliv, sök då till att bli en del av oss. Välkommen in med din ansökan.

Anställningsperioden är Juni - Juli - Augusti

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simloc Hotell & Fastighets AB

Placering

Arjeplog

Kontaktperson

Simloc Hotell & Fastighets AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons