Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hovmästare / Serveringsansvarig

EKSJÖ STADSHOTELL AB · Eksjö · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Hovmästare i din ansökan

Mat- och dryckespassionerad hovmästare sökes till Eksjö stadshotells restauranger! Annonsen riktar sig till dig som vurmar för värdskap, har ett stort intresse för mat och dryck och som gillar att förmedla hantverk.

I våra olika matsalar serveras alltifrån frukostbuffé, dagens lunch måndag till fredag, samt à la carte middagar måndag till lördag kväll. Utöver har vi konferenser och evenemang av varierande storlek. Växlingarna mellan de olika arrangemangen innebär att hovmästaren behöver prioritera, leda och fördela arbetet.

Den vi söker:

Har minst 2 års erfarenhet ifrån liknande roller inom restaurangbranschen. Vidare värderar vi hög ansvarskänsla då personalansvar och schemaläggning är en del av denna tjänst.

Viktigt är att man gillar vin och öl så pass mycket att man känner sig bekväm att prata med gästerna om druvsorter och olika bryggkonster. Merförsäljning och nyckeltal känns självklara och spännande för dig.

Andra arbetsuppgifter innebär bland annat inventering och beställningar av dryck. Bar- och matsalsarbete samt planering inför bokningar tillsammans med köksmästare och konferensansvarig är en del av de dagliga uppgifterna.

Vad erbjuder vi?

En ledande roll i ett roligt och trevligt gäng i ett av Sveriges mest traditionella stadshotell. Du jobbar tight ihop med övriga chefer och kollegor.

Du jobbar under fritt ansvar och planerar dina arbetspass för att möta gästen såväl som arbetsplatsens behov. Vi har varierade arbetstider, dagar, kvällar och helger.

Tjänsten är på heltid och vi vill tillsätta den under början av maj, men för rätt person kan vi komma att tillsätta tjänsten tidigare. Hos oss får man, förutom lön och semester, även friskvårdsbidrag och gedigen personalmat lagad från grunden. Lön och villkor enligt överenskommelse.

Vi arbetar i bokningsprogrammen Hotsoft, Waiteraid och restaurangsystemet Truepos. Det är program som är enkla att hantera att lära sig och som du får upplärning i om du inte kan.

Om Eksjö stadshotell:

Vi har en verksamhet som varit igång i snart 200 år och som för många Eksjöbor idag är en institution. Vi som arbetar här har en stolthet i det vi gör och har som målsättning att förekomma gästen i allt vi gör.

Mellan 1862 och1904 användes byggnaden både som rådhus, stadshus och hotell, och där av kom namnet naturligt att kallas Eksjö stadshotell.

I nutid bedrivs en fullskalig hotellverksamhet med över 40 rum och restaurang samt event- och konferensavdelning. I koncernen ingår flertalet olika företag som bidrar till möjligheten att växa för dig som gillar varierat arbete.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EKSJÖ STADSHOTELL AB

Placering

Eksjö

Kontaktperson

Eksjö Stadshotell AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Hovmästare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons