Jobbsafari är en del avschibsted logo

Houseman 75% NOFO Hotel

NOFO · Stockholm · Ansök senast 10 okt. (160 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

NOFO Hotel

NOFO Hotel & Wine bar är ett familjeägt hotell som ligger i den mest pulserande delen av Södermalm. Vi brinner för design och service, det sistnämnda skulle vi inte klara av utan våra underbara medarbetare. Vår ambition är att skapa en avslappnad och professionell miljö, där gästen är väl omhändertagen.

NOFO Hotel är en del av WordHotels Crafted – en sammanslutning av noggrant utvalda hotell där förstklassig service, stil och komfort står i fokus. Förutom NOFO ingår andra Stockholmshotell i WordHotels Crafted, så som The Winery, Kung Carl, Hotel Franz och Hotel Ruth.

Vår vinbar inriktar sig på att servera unika och noggrant utvalda viner från småskaliga producenter, lokalt öl och innovativ mat gjord med kärlek för närproducerade och säsongens råvaror. I vinbaren, såväl som i alla andra delar av hotellet, försöker vi alltid göra det lilla extra för att våra gäster ska känna sig speciella.

Vad är din roll?

Som husman har du ansvar för en rad olika arbetsuppgifter runt om i huset. Genom dinfallenhet för att se detaljer och har gästens upplevelse i fokus säkerställer du att NOFO alltid levererar toppkvalité. Du är flexibel och initiativtagande och har ett öga för att arbeta förebyggande.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Leveransmottagning
  • Skötsel av innegård
  • Lokalstäd och rumstäd
  • Lagerhållning
  • Sophantering/sortering
  • Reparationer i mindre omfång

Vem är du?

NOFO Hotel letar efter dig som älskar att arbeta med detaljer, är en lyhörd lagspelare med stort engagemang och som gärna fyller vårt fina hotell med sprudlande energi! Du arbetar strukturerat och effektivt, även när tempot varierar och bemästrar många skilda uppgifter. Du behöver kunna ta ägandeskap för dina arbetsuppgifter, vara initiativtagande, lösnings orienterad och kommunikativ.

Genom att lägga tid på detaljerna ser du till att våra gästers önskemål uppfylls och att NOFO alltid håller den önskvärda kvalitén.

Du behärskar svenska och/eller engelska i tal och skrift. Erfarenhet är inget krav men meriterande.

Tjänsten

Tjänsten är på 75 % med sex månaders provanställning och med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten innebär arbete under dag-och kvällstid samt helger.

Du rapporterar till vår Housekeeping Manager.

Our selection process is continuous and interviews will take place on an ongoing basis. Apply for the position via our web-page https://career.nofohotel.se/

We don’t accept applications via email.

Good luck with your application!

Best Regards,

Mikaela Landing- Housekeeping Manager

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NOFO

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Nofo Hotel AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons