Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hotellstädare till Pernilla Wiberg Hotel

Hotellstädare till Pernilla Wiberg Hotel

Idre Fjäll · Älvdalen · Ansök senast 3 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hotellstädare på Pernilla Wiberg Hotel

Idre Fjäll står inför en härlig sommarsäsong oh söker nu dig som vill göra oss sällskap i uppdraget som städare på Pernilla Wiberg Hotel

Rollen

Som Hotellstädare på vårt uppskattade hotell arbetar du för att hotellet är i ett så fint skick som möjligt. Du ansvarar för att städa såväl hotellets rum och kommersiella ytor som relaxavdelning foajé och restaurang. I rollen ser du till att våra städutrymmen är påfylld och i ordning.

Profil

För att trivas i denna roll har du ett genuint intresse av att hålla en god hygien och skötsel runt omkring dig. Vi ser att du antingen har en utbildning inom städ eller dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området. Du har B-körkort. Har du även förarbevis för fyrhjuling och snöskoter är det meriterande.

Som person är du lösningsorienterad och har en bra förmåga att samarbeta med andra. Du upplevs lugn och metodisk och har en förmåga att hantera stressiga situationer och du har en god kommunikativ förmåga. Du är flexibel och trivs med att både arbetsuppgifter och arbetstider som skiftar såväl under dagen, veckan som under året. God vana i svenska och engelska i tal och skrift.

Dessutom trivs du i ett arbetsklimat som kännetecknas av en bra stämning och nära till skratt!

Tjänsten och ansökan

Tjänsten är en säsongsanställning med goda möjligheter till förlängning. Intervjuer sker löpnade så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Teamledare Anette Rinne på anette.rinne@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Idre Fjäll

Placering

Älvdalen

Kontaktperson

Stiftelsen Idre Fjäll

Dela jobbannonsen

Anmäl annons