Jobbsafari är en del avschibsted logo

HMShost söker Assisterande Restaurangchefer till Arlanda flygplats

HMShost söker Assisterande Restaurangchefer till Arlanda flygplats

HMSHost Sweden · Sigtuna · Ansök senast 16 juni (48 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du ett stort intresse för mat och dryck samt är en person som brinner för att leverera kvalitet? Vi är på en spännande resa och söker assisterande restaurangchefer som vill vara en del av vår expansion på Arlanda flygplats.

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online.

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer.

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.

Om rollen

I rollen som assisterande restaurangchef/Store Manager hos HMShost ansvarar du tillsammans med restaurangchefen för den dagliga driften samt säkerställer god service och kvalitet på enheten. Du sätter alltid gästen i främsta rummet och får kunden att känna sig sedd - allt för att ständigt leverera service i toppklass!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Att leda och arbeta tillsammans med ditt team i driften

  • Tillsammans med restaurangchefen ansvarar du för att verksamheten drivs framåt och arbetar med till exempel försäljningsresultat, arbetsmiljö och bemanning
  • Följa upp restaurangernas rutiner och säkerställa att matsäkerheten efterlevs
  • I rollen ingår administrativt arbete såsom planering och bemanning av personal samt schemaläggning och tidrapportering i Etime
  • Tillsammans med restaurangchefen följa upp finansiella resultat och uppsatta mål
  • Motivera och utveckla medarbetarna såväl i driftsrelaterade frågor som i sin personliga utveckling

Vem är du?

Kompetenskrav:

  • Erfarenhet inom restaurangbranschen: Minst 2 års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, med fördjupad kunskap om restaurangdrift och service.
  • Erfarenhet av att leda och motivera ett team av restauranganställda, med förmåga att skapa en positiv arbetsmiljö och upprätthålla höga standarder.
  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska, både muntligt och skriftligt, för att effektivt samarbeta med personal och hantera kundrelationer.
  • Förmåga att organisera och planera arbetsflödet effektivt, inklusive schemaläggning, beställning av varor och övervakning av restaurangens dagliga verksamhet.
  • Starkt fokus på att erbjuda enastående kundservice, med förmåga att hantera gästklagomål och säkerställa att varje gästupplevelse är positiv.
  • Förmåga att tänka innovativt och lösa problem på ett effektivt sätt, särskilt under stressiga situationer eller högtryckstider.
  • God förståelse för hygien- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangbranschen, med förmåga att säkerställa att restaurangen uppfyller alla regler och bestämmelser.
  • Grundläggande förståelse för restaurangens ekonomi och lönsamhet, med förmåga att bidra till att öka försäljningen och maximera lönsamheten.
  • Förmåga att samarbeta effektivt med andra avdelningar inom restaurangen, såsom kökspersonal, serveringspersonal och marknadsföringsteam.
  • Beredskap att arbeta kvällar, helger och under högtider, samt förmåga att anpassa sig till förändrade arbetskrav och krav från ledningen.

Om tjänsten

HMSHost Sweden AB är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen, lön enligt avtal. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HMSHost Sweden

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons