Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hjullastförare till Lantmännen i Åhus!

Hjullastförare till Lantmännen i Åhus!

Boxflow · Kristianstad · Ansök senast 30 juni (62 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänstenHar du erfarenhet av att köra hjullastare? Då är du den vi söker till vår kund Lantmännen i Åhus!

Då du kommer köra stora maskiner är det av yttersta vikt att du är ansvarsfull, har ett risktänk och känsla för framförandet av fordon så att arbetet sker säkert både för dig och övriga personer på området.

Tjänsten är ett säsongsjobb med start v.31 och förväntas pågå cirka 6 veckor. Olika skift förekommer så det krävs att man är flexibel kring arbetstider.

Profil och bakgrund

Du är en van användare av stora fordon och känner dig bekväm i att köra dessa. Du är noggrann, arbetsvillig och driven i ditt arbete och ser vad som behöver göras.

Du bör ha sinne för ordning och reda både på maskiner och material.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Eftersom tunga lyft förekommer är det viktigt att du innehar god fysik.

Krav för tjänsten:

  • Truckkort A, B och utbildningsbevis för hjullastare
  • Erfarenhet av att köra hjullastare och andra tunga fordon
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort samt tillgång till bil

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så vänta inte med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boxflow

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Boxflow Staffing Syd AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons