Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hisstekniker till Upplands Hiss AB!

Hisstekniker till Upplands Hiss AB!

Upplands Hiss AB · Uppsala · Ansök senast 24 maj (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi fortsätter att stärka upp för framtiden och vi söker fler hisstekniker

Har du en passion för teknik, service och att bygga långvariga kundrelationer? Då är du precis den vi letar efter! Upplands Hiss AB söker Hisstekniker som inte bara ser hissar som vertikala transporter, utan som är redo att utforska en bredare och mer varierad yrkesroll inom hissbranchen.

Om Rollen:

I rollen kommer du få möjlighet att jobba brett med tekniken bakom hissar – Service och Underhåll, Modernisering och Nymontage och delta i säkerhetsbesiktningar för en mängd olika typer av hissar, från de små plattformshissarna till de stora hydrauliska och linhissarna. Tillsammans med vårt fantastiska team, bestående av passionerade kollegor med en rik erfarenhet inom branschen, kommer ni att arbeta mot gemensamma kvalitetsmål.

Vi letar efter dig som:

  • Naturligt skapar och underhåller starka kundrelationer.
  • Har en social och utåtriktad personlighet.
  • Har en stor drivkraft att leverera toppkvalitet i allt du gör.
  • Är självständig och har erfarenhet av att driva eget ansvar på jobben från början till slut.

Din bakgrund:

Vi söker någon med bred teknisk kunskap och förståelse för en mångfald av teknikområden. Du trivs med att lösa problem och har ett genuint intresse för allt från mekanik till el/elektronik och hydraulik. Tidigare erfarenhet inom hissbranschen är meriterande, liksom en teknisk- industriell- el- eller automationsutbildning.

Fördelar med att vara en del av oss:

Som en del av Upplands Hiss AB kommer du att utvecklas i en dynamisk miljö där varje dag erbjuder nya utmaningar och möjligheter att växa i din profession. Vi erbjuder jourveckor med ett rullande schema samt en möjlighet att forma din framtid inom hissbranschen med en teknisk bredd.

Om du är redo att ta hissteknik till nya höjder och göra Uppsalas hissar till symboler för teknisk excellens, då är detta din chans att kliva in i en spännande värld av möjligheter hos Upplands Hiss AB.

Sök redan idag och låt oss tillsammans ta hissteknik till nya nivåer!

Upplands Hiss AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Recruitment & Consulting. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Lena Sjö, Senior Rekryteringsspecialist via mejl lena.sjo@awexia.com. Sista ansökningsdag är 2024-05-24 och vi kommer löpande ha intervjuer så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Upplands Hiss AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Awexia Executive Search AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons