Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hisstekniker till branschens bästa bolag!

Hisstekniker till branschens bästa bolag!

Meet a Groups kund · Sundbyberg · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Prodea är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA-rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi rekryterar och bemannar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida eller unik hisspitch, men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder – och kanske världens bästa 300 kollegor med fler på väg in som vill joina oss.

Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa våra tjänster, utmanar de stora, trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen. det är därför vi år efter år har hamnat på topplaceringar i 🏆Di Gasell🏆 och kan numer kalla oss mästargaseller. 🍾

Nu söker vi på Prodea en hisstekniker som ska jobba med hissar för enligt oss branschens bästa arbetsgivare. Vi söker en rutinerad kollega med B-kort som utgå från Stockholm!


Söker du en trygg heltidsanställning med mycket bra lön och frihet?

Vill du tillhöra ett dream team med kollegor i världsklass?

Har du vana av arbete med hissar?

👉Har du svarat Ja på dessa frågor så läs vidare!👈


Nu erbjuder vi en plats i startfältet hos en arbetsgivare som på riktigt ser sin personal som sin största tillgång. En arbetsplats med toppen kollegor och starka ledare i ryggen i ett bolag som expanderar. För att du skall passa in med detta dream team så behöver du ha erfarenhet av arbete med hissar sedan innan. Du behöver vara en problemlösare med ett intresse för teknik och mekanik. Du är noggrann, ansvarsfull och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga kundrelationer. B-körkort är ett krav då du tillhandahålls servicebil. Arbetsuppgifter Montering, reparation och underhåll av hissar. Du är företagets hjälpande resurs både på service och montage⭐ Arbetstider 07:00-1600 - Man utgår hemifrån med egen servicebil. Krav
  • Fläckfri svenska eller engelska i tal och skrift.
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av arbete med hissar
  • Vana av att arbeta självständigt med både modernisering och reparationer
  Att söka är gratis ta chansen till en språngbräda in på ett drömjobb med heltidsanställning och grymma villkor.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons