Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hemkunskapslärare årskurs 4-9

Internationella Engelska Skolan Årsta · Stockholm · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.

IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES was established in 1993 and has since grown steadily whilst maintaining its quality.

More about the company and its schools, our history and ethos can be found at www.engelska.se

Internationella Engelska Skolan Årsta söker nu en engagerad lärare i hemkunskap! Internationella Engelska Skolan Årsta är en grundskola för årskurs 4-9 med ca 700 elever och 80 anställda. IES Årsta är en skola där engagemang, höga studieresultat och mångfald står i centrum. Vi är mycket stolta över vår internationella gemenskap bland både elever och medarbetare och ser detta som en unik styrka i vår organisation. Skolan ligger i Årsta, nära såväl Gullmarsplan som Årstaberg med mycket goda bussförbindelser. Mer information om IES Sverige och Årsta hittar du på  www.engelska.se. Arbetsbeskrivning Som hemkunskapslärare på IES Årsta kommer du att undervisa i åk 4-9. Du kommer att arbeta för en stimulerande klassrumsmiljö för effektiv undervisning och lärande, samtidigt som du upprätthåller skolans värdegrund både i och utanför klassrummet. Utöver undervisningen kommer du att ha nära kontakt med vårdnadshavare om elevens utveckling, framsteg och prestationer för att skapa bästa möjliga förutsättningar för eleven att lyckas med sina studier. Du kommer dessutom att dela en mentorsklass med en av dina härliga lärarkollegor! Vem är du? Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i hemkunskap i grundskolans årskurs 7-9. Du är flytande i både svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet. Vi tror även att du har tydliga ledaregenskaper samt är självgående i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och god kommunikationsförmåga, då du dagligen kommer att kommunicera med såväl kollegor, vårdnadshavare och elever. Vi ser att du trivs i en dynamisk miljö där ingen dag är sig lik och du drivs av att se eleverna utvecklas och växa med din vägledning. För den här tjänsten krävs svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i hemkunskap. Vi ser även att du har erfarenhet av att ha jobbat i skola tidigare, antingen som lärare eller i en annan roll. Tjänsten är tillsvidare på heltid med start i augusti 2024. För att söka behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete i skolan. Låter detta som något för dig? Ansök nu via IES Careers! Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Internationella Engelska Skolan Årsta

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons