Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hel- och deltidstjänster för vana truckförare

Hel- och deltidstjänster för vana truckförare

Today Consulting · Falkenberg · Ansök senast 4 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på Today Consulting söker nu vana truckförare till våra väletablerade kunder i runt om i Halland, där arbetsplatserna präglas av gott samarbete och hög effektivitet. Du kommer att vara en viktig del av lager- och produktionsteamet och ansvara för att köra truck på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder både del- och heltidstjänster.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att lasta och lossa gods, transportera varor till och från produktion samt säkerställa att varorna är rätt placerade i lager med hjälp av olika B-truckar. Körkort och tillgång till bil är meriterande.Uppdragen innebär att du blir anställd som konsult hos Today Consulting och jobbar ute hos våra kunder, som finns på flera orter i Halland.

Start: omgående eller enligt överenskommelseLön: enligt kollektivavtal på arbetsplatsenArbetstider: Arbetspassen är vanligtvis förlagda mellan 06:00-18:00 på vardagar.Placering: Flera orter i Halland, ange i ansökan vilka orter du är intresserad av.Omfattning: Deltid/extrajobb,ange i ansökan vad du letar efter.

Krav för att vara aktuell i rekryteringen:

  • Minst ett par månaders vana avtruckkörning med B1 / B2 / B3 / B4
  • Viljan och ambitionen att göra ett gott arbete
  • Är kommunikativ och bidrar till gott samarbete

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rekrytering till uppdraget sker löpande och möjlighet för start omgående finns - så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att mejla Alexandra Daher på alexandra.daher@todayconsulting.se.

Today Consulting är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.

Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Today Consulting

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Today Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons