Jobbsafari är en del avschibsted logo

Härlig personlig assistent sökes till härlig kund i Ängelholm VIKARIAT

Härlig personlig assistent sökes till härlig kund i Ängelholm VIKARIAT

SAAND Service & Omsorg AB · Ängelholm · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens PA Ängelholm i din ansökan

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!

SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Malmö, Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping.

-------------------------------------------------------------------------------------------

VEM ÄR UPPDRAGSGIVAREN?

Joakim, 61 år diagnostiserad med neurodengarativ Parkinson och blanddemens. Joakim bor tillsammans med sin fru i en funktionsanpassad lägenhet i Ängelholm som ligger 10 minuters gångavstånd till regionbuss (Ängelholms sjukhus) och 15 minuters gångavstånd till Ängelholms tågstation. Dessutom har Joakim en dotter som bor på gångavstånd.

Joakim är en lugn person som har nära till skratt, gillar att skämta och är allmänt väldigt glad person. Bilar och hundar är två stora intressen för Joakim. En assistent med hjärta på rätt ställe sökes av Joakim, assistenten kommer vara lagspelare i ett arbetsteam som fördelar hoppar in vid frånvaro av ordinariepersonal. Därför är arbetstiderna varierande och du skall vara flexibel.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Joakim söker en som är: Lugn, pålitlig och en glad humoristiskt person med egen drivkraft och som tycker om att jobba med hjärtat, ha empati, ansvarsfull och initiativtagande, lagar mat och städar i hemmet.

Vårdutbildning är meriterande med inget krav, det som däremot är krav är svenska språket för kommunikation samt att klara tunga lyft.

Detta är ett självständigt och fritt jobb för rätt person där personkemi är viktig och lagandan.

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

Vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra uppdragsgivare. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.

Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/blanketter---hvb-hem-familjehem/

LÖN

Hos hos oss på SAAND får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

NÄR KAN DU BÖRJA?

Vi arbetar med löpande rekrytering.

Introduktion kan ske per omgående, bara ett registerutdrag finns att lämna.

Är du den vi söker eller känner du någon lämplig till detta arbete?

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

OBS!!! VÄNLIGEN SKRIV FÖLJANDE I ÄMNESRADEN I DIN ANSÖKAN: PA ÄNGELHOLM

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SAAND Service & Omsorg AB

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

SAAND Service & Omsorg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens PA Ängelholm i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons