Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handledare till Uppsala

Arena Personal · Uppsala · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Till vår kund Arbetslivsresurs söker vi nu handledare till Karriärvägledning (KVL).

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att leda grupper inom tjänsten. Du ska genomföra aktiviteter som till exempel seminarier, grupparbeten, studiebesök med mera. I rollen kommer du att samverka med dina kollegor samt studie-och yrkesvägledarna som också jobbar i tjänsten.

Du måste ha minst ett års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med grupper. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och det är mycket meriterande om du har kunskaper i andra språk. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och lätt att lära dig nya system.

Som person behöver du vara självgående, initiativrik och bra på att samarbeta. I rollen är det viktigt att vara serviceinriktad, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av Arena Personal men jobbar ute hos vår kund.

Uppdragets omfattning:

Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående och tillsvidare.

Om Arena PersonalArena Personalär experter på rekrytering och bemanning och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden. Vi är verksamma över hela Sverige, och har kollektivavtal med Unionen och LO.Som konsult hos oss på Arena Personal kan du förvänta dig en stöttande och nära Konsultchef. Hos oss får du möjlighet att testa på nya spännande arbetsplatser, bredda ditt nätverk och utveckla din karriär.

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa arbete!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arena Personal

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Arena Personal Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons